• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sitedeki En Güzel Vücutlu Arkadaşımız Sizce Kim?

Sizce Kim ?

• Anket kapatilmistir

Votes: 91 94,8%
  • Anket kapatilmistir

Votes: 5 5,2%

• Total voters
    96

Coleman

Üye
Sizce Kim ?

Not:ankete Katılmak isteyen Arkadaşlarımızın Siteye Resmini Koymaları şarttdır

e ironman :)

bız ne için çalısı yorus tabıkıki estetık olsun dıye, ıron man gıbı cok kaslı ama estetıkten eser olmayan bı vucut benım yapıcagım bi olay degıl, yazık.. :evil:

estetik olarak bakıyorsak en güzel sırt bende. ama kas az :)

4238.jpg

kas olarak ise iron man dir. aksini iddia eden birşeyden çakmıyordur.

deli arkadaşım vücudunu bu aralar övmeye başladın gercekten benide meraklandırdın yakında bir resim koyda merakımız giderilsin.görelim estetik sırtını :D :D

resimlerini görmüştüm gercektende estetik olarak iii di ama aradan baya zaman geçti şimdiki estetiğide merak ediyoruz o kadar :D

şimdi göbek var + simetri yok :) dikkat edersen zaten sırtım estetikti dedim. ön tarafta bozuktu :)

bu arada roid rage abimin vücut da çok iyiymiş. hem estetik hem kaslı. ona verirdim oyumu.

Mesajını görmemiştir bence. Hem bu anket eskidi birkaç kişi daha resim koysun yeni bir anket yapalım :)

Ben ekledim, yanliz bunun yardimi olmaz cunku her uye sadece bir oy verebiliyor, ve sen simdi geride kalirsin cunku bastan katilmadin.. Ama yeni bir oylama yapalim ?

Sarc sende editleyebilir ve ekleyebilirdin ;)

Despo dedi:
Ben ekledim, yanliz bunun yardimi olmaz cunku her uye sadece bir oy verebiliyor, ve sen simdi geride kalirsin cunku bastan katilmadin.. Ama yeni bir oylama yapalim ?

Sarc sende editleyebilir ve ekleyebilirdin ;)

Hayır?!

Back
Yukarı