• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sitedeki En Güzel Vücutlu Arkadaşımız Sizce Kim?

Sizce Kim ?

• Anket kapatilmistir

Votes: 91 94,8%
  • Anket kapatilmistir

Votes: 5 5,2%

• Total voters
    96
arkadaslar henuz herkesin resmi yok acele etmeyin derim 8)

teşekkür

hep söylediğim gibi estetik çok önemli sağolum beyler

Arkadaşlar o kiloda öyle parça yapmak her babayigidin harcı değildir diye düşünüyorum.Yani hakan 79 diyorum ben :P
ama 2. sırada nassim tabiiki ve benim idealim nassim nedenmi çünkü hakan79 gibi olmak 2 fırın ekmek yemek lazım hahahhahah:D........

zayıf yerden vurdun gene

kumsuz dedi:
görkem gürsoy... tartışmasız .sadece üst değil alt tarafta cok orantılı gelişmiş.
:lol:
haklısın kumsuz hep bu calfler başa bela iyi laf sokmuşsun haklısın diyecek bişey yok

Re: zayıf yerden vurdun gene

hakan79 dedi:
kumsuz dedi:
görkem gürsoy... tartışmasız .sadece üst değil alt tarafta cok orantılı gelişmiş.
:lol:
haklısın kumsuz hep bu calfler başa bela iyi laf sokmuşsun haklısın diyecek bişey yok
slm hakan,
hala fotograflarindaki gibiysen en az 2 senen var.. sonra tum oylar senin olacak emin ol, sabir ve calisma!!

Bence de Arnoldjr umarım yanlış yazmamışımdır antrenor milli sprcu izmirli kardeşimiz. Resimleri kötü çekilmiş olmasına rağmen çok kaliteli kasları ve smetrisi var bence o derim

Back
Yukarı