Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Zaten anketteki kişilerin çoğunun forumda resmi bile yok. Herkes bişeyler söylüyor ama ben detaylı resimleri göremediğim için sadece hakan79 diyorum çünkü onun resimlerini gördüm thums:Anket açılmış ama yarışmacıların resmi konulmamış(!)
Hangi kişinin nasıl vücudu var nerden bileceğiz. Hepsi için tek tek forumda arama yapmak durumunda mıyız?
Anketteki kişilerin vücut resimleri ilk mesaja eklense eklense daha iyi olmaz mıydı?
Kütle= Schwarzxxl
Definasyon: Ayaz
Kas kütlesi+estetik = hakan79
kendi kilomda ben
eminim resim koymayı bilsem koyucam ama bi turlu beceemedim
boyum 179 kilom 68 ama inanılmaz bi et yapım var gunde 200 gr protein alıyorum dogal yollardan 100gr et
bu nedenlede inanılmaz bir vucud yaptım![]()
kendi kilomda ben
boyum 179 kilom 68 ama inanılmaz bi et yapım var gunde 200 gr protein alıyorum dogal yollardan 100gr et
-Evet sarc. Bunu ben de söylemiştim ama benim elimden birşey gelmez. Bir moderatör olarak bunu sen yapabilirsin. Güncellenir ve dediğim gibi resimler bu başlığa özel olarak toplu,kolay karar verilecek şekilde sergilenirse çok güzel olur.Bu başlığın ciddi bir güncellemeye ihtiyacı var.
kendi kilomda ben
kendi kilomda ben