Siteye giremez oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demir00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

demir00

Özel Üye
Son 10 gündür sitede 5 dakika durmak haram oldu. Sitede ne zaman bir kac dakika dursam, daha sonra hangi baslıga tıklasam acılmaz oldu. Hep aynı cevap cıkıyor:

Internet Explorer cannot display the webpage!!!

Acaba dedim sorun PC’de mi? Baksa PC ile girdim evde yine aynı sorun. Acaba IP’de mi dedim sorun, bu sefer intercafe’ye gittim yine aynı sorun.

Ben bu forumda neden 5 dakikadan fazla gezinemiyorum. Site en az 10 dakka calısmıyor, sonra deniyorum yine çalışıyor ama en fazla 2 dakika. Sonra yine aynı cevap:

Internet Explorer cannot display the webpage!!!

Bu isten anlayan var mı?

Hem bodyforumtr hem de supplementler.com adresinde 5 dakika durmak haram… sadece bu iki site calısmıyor

Foruma sunu yazacak kadar bile kalamadığımdan bunu da word’e yazıp copy paste edebildim.

yalnız değilsin bu aralar bi şey oldu bende giremiyorum genellikle birden fazla sekme açtığımda 5 sn zor duruyor
gene oldu yazamadım

şuan itibari ile devam ediyor mu sizlerde bu sorun..?

Bende de devam ediyor 2 gündür

şuan itibari ile devam ediyor mu sizlerde bu sorun..?

Bendeki sorun aynı sekilde devam ediyor.

...ve bu cevabı vermek icin 20 dakika ugrastım cunku site yine acılamadı. Ne evden ne de isten girip 5 dakika sitede surf yapmak mumkun degil....

ben de mozilla kullanıyorum ve sorun yok bugünlerde..

Foruma saldirilar duzenlendi. Bu nedenle bazi onlemler alindi. Sorunun bundan kaynaklanabilecigini dusunuyorum. Ip adreslerinizi pmden gonderirseniz ilgilenirim.

evet bendede 3-4 gündür hem ço(oooo)k yavaş hemde genelde sayfalar açılmıyor. açılsa mesaj yazacakken yine body foruma ulaşılamıyor(internet explorderde) mozillada biraz yavaş.
sırf bu yüzden pc ye format attım demek boşa atmışım:S
birazda mozilladan deneyeceğim.

Bende de bu problem oluyor, fakat butun internet sayfalarını kapatıp tekrar açtığım zaman düzeliyor.. Çerezlerinizi silmeyi deneyin, yada diğer arkadaşların da dediği gibi mozilla kullanın. Baktınız hiç olmuyor vtunnel yada ktunnel den girebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bende de bu problem oluyor, fakat butun internet sayfalarını kapatıp tekrar açtığım zaman düzeliyor.. Çerezlerinizi silmeyi deneyin, yada diğer arkadaşların da dediği gibi mozilla kullanın. Baktınız hiç olmuyor vtunnel yada ktunnel den girebilirsiniz diye düşünüyorum.
onlarıda denedim zamanında hiçbir şekilde girmiyordu problem şu an için çözülmüş gibi görünüyor rahatlıkla konulara girip yorum yazabiliyorum

An itibariyle Mozilla Firefox'dan daha iyi bir "web browser" yok...

Yapılmış son sürümü olan Mozilla Firefox 3.6.2'i kullanmayı deneyin.

Bende sorun cozuldu sanırsam. Artık siteye girememezlik soz konusu olmuyor. Bu da cok iyi oldu cunku ne forumu yakından takip edebiliyordum ne de mesaj atabiliyordum...

Sorunu cozdurdugu icin Despo'ya tesekkur ederim...

bazen internet explorer kaynaklı da olabiliyor. firefox veya google chrome kullanabilirsiniz. ben chrome kullanıyorum son derece başarılı. firefox çalışırken bilgisayar belleğine fazla yükleniyor. chrome, çalışmak için daha az bellek ihtiyacı duyuyor.

Arkadaşlar belirtmiş olduğum gibi saldırılardan dolayı bu önlemi aldık. An itibarıyle sorun olmaması gerekir, halen sorun yaşıyorsanız lütfen bu başlıkta belirtin.

Sitenin hızıyla ilgili herhangi bir sorun olmaması gerekir, saldırı olan dönemlerde sorun yaşamış olabilirsiniz.

Saygılar

An ıtıbarıyle Fırefoz kullanmama ragmen aynı sorun bende de bas gosterdı.. :S
Sıtenın acılmaması ve acılsa bıle cok yavas olması.. :S

Yonetıcıler ılgılenırlerse sevınırım..

Yaklaşık 1 haftadır yine eskiden olduğu gibi giriş sorunu yaşamaya başladım.
5 dk sorunsuz ve hızlı oluyor sonra 10 dk hiç bir şekilde siteyi görüntüleyemiyorum.
Yani 5-10 dk sorun yok 5-10 dk giremiyorum böyle bir kısır döngü içinde devam ediyor.
Sistemim Win 7 ultimate tarayıcım google chrome.

Back
Yukarı