Six Star AminoMax Elite Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 3 37,5%
  • Orta karar

Votes: 3 37,5%
  • Basarisiz

Votes: 2 25,0%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
B

brhmcr

Guest
788qr.jpg

788x4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün bence fiyatına göre mükemmel derecede makul...
Hiç ami alıp kullanan yok şaşırdım doğrusu 45 TL ye aldım,sadece antrenman sonrası 2 ölçek atıyorum,2 3 haftada biter ama fiyatı ucuz bi daha alırım :)

Bu serinin creatine'ni almıştım Amerikadan gerçekten çok etkiliydi tabi bırakınca etkisi gidiyor balon gibi şişiyosun :) bu ürünü daha deneme fırsatım olmadı.

1 kutuyu bitirip 1 kutu daha aldım bugün...
Gerçekten çok güzel etkisini gördüm
Gaspari AMino FX ile kombine ediyorum ikisi de mükemmel

Bende sipariş verdim bugün bcaa + glutamine alcaktım değerlerine ve fiyatına baktımda bu daha uygun geldi deneyip görcez bakalım.

ben denemek için aldım yalnız içemedim kalan köpük midemi bulandırdı içemedim ..
köpüğü içmesek olmazmı :)
fiyatı uygun gerçekten ama etkisi şu an için mide bulantısı :)
şaka biyana nitro amino fx e göre sizce nasıl gerçekten ?

Olumlu yorumları görünce 2 kutu sipariş verdim. Zaten markaya
güveniyordum bir de ikisine ayrı ayrı para vermektense
bu fiyata bcaa & glutamine" bi arada olması daha bi cazip geldi...

muscletech in klasik politikası.blend yapmış.tamam 8gr bcaa var ama bunların miktarı ne?neden yazılmıyor?belki en önemli olan lösin den çok az koydular ve o yüzden ucuz.bunu bilemeyiz.şahsen ben cytosport monster amino aldım.içim rahat neyin ne oldugunu biliyorum

İçeriği çok güçlü demişsiniz de oranlar belli değil. Blend bir ürün bu yani sadece içine koydukları maddelere göre çok güçlü demek yanlış olur

788qr.jpg

788x4.png

Evet Kendimin de kullanıp bizzat memnun olduğum İçeriği gerçekten çok güçl,Bilhassa definisyon dönemlerinde BCAA-Glutamin-Taurin ihtiyacına cevap verebilecek güçlü bir Ürün...
Six Star AminoMax
Fiyatı ise sadece 40-50 TL arası değişiyor
Bence Kesinlikle fiyat-performans açısından tercih edilmesi gereken bir ürün.Tek eksisi karıştırınca içinde toz tanecikler resmen shakerin üstünde köpük gibi 3 5 cm lik bir kabartılı toz taneciği kümesi oluşturuyor.Ve içerken boğaza takılan bu toz taneciği gibi şeylerin ne olduğunu anlamadım.
Dediğim gibi 23 Servis olması ve fiyatının düşük olması benim gibi definisyon döneminde olanlar için uygun gelebilir.
Ürünü sadece İdman sonrası olarak 2 ölçek olarak alıyorum,şu ana kadar memnunum,dediğim gibi tek eksi yönü içinde karıştırınca peyda olan köpük şeklinde toz tanecikleri...İstediğiniz kadar karıştırın geçmiyor bilakis çoğalıyor :)

Ürünü makul fiyat , firmanın kalitesinden tabiki ürün özlliklerinden dolayı tercih ettim. ilkkez bu tarz ürün kullanıcak olmanın cahilliğiyle kaliteli bir siteden aldım yalnız ürün sanki nemli gibi ve topaklanma var ama hemen dağlıyor ürünü kullanan forum üyeleri yardımcı olurrsa.. sadece spor günleri spordan önce mi. :) teşkkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü makul fiyat , firmanın kalitesinden tabiki ürün özlliklerinden dolayı tercih ettim. ilkkez bu tarz ürün kullanıcak olmanın cahilliğiyle kaliteli bir siteden aldım yalnız ürün sanki nemli gibi ve topaklanma var ama hemen dağlıyor ürünü kullanan forum üyeleri yardımcı olurrsa.. sadece spor günleri spordan önce mi. :) teşkkürler

Spor gunleri idman oncesi ve sonrasi alabilirsin.

Urun topaklanmasiyla ilgili cok dert edecek birsey yok.Baska bi urunde basima gelmisti.Sikinti yaratmadi.

Bu ürünü xtend ile mukaseye etseniz ne dersiniz hangisini önerirsiniz?

Acıkcası sixstarın değerleri tam olarak yazmmakta içerinde hangi oranlarda var. ama xtend iyi oldugunu tadının bazı arkadslar tarfndan kötü oldugunu duymusutm. Glutamıne bakımından yüksek bir oarana sahip. Kullananlar daha yardmcı olacaktır. Ben bugün Sixstarı kullnmaya başlıcam görücez.

Puanına bakmadan alabilrisiniz kullandım ve etkisi gerçekten iyi. muscletec nıtro whey ile devamlı kullnmayı dusunuyorum. bu antraman öncesi preteın sonrası sanrm bu şekılde olur. ayrıca tadı bıraz kötü diyim. etkisi cok ıyı. ısınma ve terleme yaptı. fiyata göre bnce başarılı weightlifter

Puanına bakmadan alabilrisiniz kullandım ve etkisi gerçekten iyi. muscletec nıtro whey ile devamlı kullnmayı dusunuyorum. bu antraman öncesi preteın sonrası sanrm bu şekılde olur. ayrıca tadı bıraz kötü diyim. etkisi cok ıyı. ısınma ve terleme yaptı. fiyata göre bnce başarılı weightlifter

amino asitin terleme ve ısınma yapması bir hayli ilginç.

Back
Yukarı