• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sixpack-arka kol-kanat sırt gelişimi (Kaan)

Güzel kardeşim burada çoğu kişinin (ecto ) hayal ettiği vücudun belkide başlangıcındasın vücud oturmuş gayet güzel bi görüntü olmuş sana tavsiyem karbo ve proteinle bi 10 kilo alıp kasa çevirmen ...

fit olmuşsun sercan ulusoya benzettim :) boy kaç 190 en az heralde karelere zor sığmışsın :) tebrikler ağırlık çalışmaya kilo almaya devam :)

1.85-86 boyum var teşekkür ederim sercani tanımıyorum bakicam simdi eheheh:)
Ozur dilerim aklimdan cikmis barfiks demirinde karna çekiş hareketleri yapiyorum bi ayagi kirarak birde kirmayarak dümdüz
Ve birde 360 derece döndürme
Teşekkürler yorumlar icin

ah şu vücut tipi yokmu çok iyi olmuş vücut emeğine sağlk arka kolumun öyle durması baya zamanımı alcak gibi :) boy kilo ve vücut tipi baya değiştiriyor gerçekten çok iyi olmuşsun tebrikler

Kanat ve göğüsun daha verimli fotolari

Eklentiler

• Screenshot_2014-01-29-21-43-23.png
    Screenshot_2014-01-29-21-43-23.png
    466,2 KB · Görüntüleme: 536
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    531,6 KB · Görüntüleme: 572
Bu sitede bu yaş da boyle vücuda sahip birini gormedim özellikle karin mide ve sirt tarafinin cogu tanidik isimden iyi olduğu kanaatindeyim, tebrik ederim devam :)

iste barfixin faydalari hep demisimdir sadece bir barla bacak disinda ust vucut tamamdir..uzunlamasina yuzucu tipi vucut yapmak istiyenler bu kardesimi ornek alabilir gogusun uzunlugunun ve yanlara yayilisinin en somut ornegi genc yasta basladinmi uzun boy da hediyesi omurgayla bacak boyu ne kadar uyumluysa o kadar guzel gorunursun bu sporda gerisi insa edilir... sana tavsiyem hic hacimle falan ugrasma goreceksin yasinla beraber kilon da artacak aritmetik bi sekilde hic fazla agirlik altina girmeden 20 22li yaslara kadar aynen devam yaninda yuzme olayini da ekle estetiklestirir ayrica tam voleybolcu olcak tip var sende bir sansini dene derim tebrikler.. ozellikle genc kardeslerim dikkat

Evet yag oranim dusuk konuda bu degilmi zaten vücuttaki yag oranini dusurup kaslari belirginlestirnek[DOUBLEPOST=1391693228][/DOUBLEPOST]
iste barfixin faydalari hep demisimdir sadece bir barla bacak disinda ust vucut tamamdir..uzunlamasina yuzucu tipi vucut yapmak istiyenler bu kardesimi ornek alabilir gogusun uzunlugunun ve yanlara yayilisinin en somut ornegi genc yasta basladinmi uzun boy da hediyesi omurgayla bacak boyu ne kadar uyumluysa o kadar guzel gorunursun bu sporda gerisi insa edilir... sana tavsiyem hic hacimle falan ugrasma goreceksin yasinla beraber kilon da artacak aritmetik bi sekilde hic fazla agirlik altina girmeden 20 22li yaslara kadar aynen devam yaninda yuzme olayini da ekle estetiklestirir ayrica tam voleybolcu olcak tip var sende bir sansini dene derim tebrikler.. ozellikle genc kardeslerim dikkat

Cok tesekkur ederim zaten supplement alamicam dedigin gibi olcak hacimle ugrasmiyorum sadece sporumu yapicam ve zamana birakcam, benden voleybolcu hahah saol

Back
Yukarı