![]()
sizce brad pitt'in fight club'ta kolları kaçtır?
benim tahminim 37 38 arası
Peki diğer bölgeler için bir şey söyleyemezmisn münzevi ?Kol ancak sıcakken 42 olur gibi, soğuk zor.
soguk halde 35 cm gecmez.resimlerdede 36 cm gibi duruyor.38 cm kol boyle gozukmez adamda ne biceps var ne triceps.normal insan kolundan biraz daha kalin.taylor lauther koluda o filmde 38 cm(resimlerin hepsinde tum vucudu pump halinde)bu arada murat bozun genetigi gercekten cok kotu gozukuyor.ilk resmi gorunce guldum.14 yasindaki kuzenimin catisi daha genis.havali havali poz vermis birde37 38 cm olabilir. yağsız fit ama genetik olarak şanslı insanlar arasında değil gibi ince yapılı biri.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:07 ----------
![]()
![]()
eveeet geçen aylarda kendileri bir spor dergisininde kapağında yer aldı. murat boz'a gelene kadar türkiyede bile birsürü isim vardı daha çok hakeden. sizce murat boz'un kol ölçüsü ne sıcak hali 37 38 duruyor bence. böyle vucudum olsa dergiye poz vermeye utanırım yemin ediyorum...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:17 ----------
soguk halde 35 cm gecmez.resimlerdede 36 cm gibi duruyor.38 cm kol boyle gozukmez adamda ne biceps var ne triceps.normal insan kolundan biraz daha kalin.taylor lauther koluda o filmde 38 cm(resimlerin hepsinde tum vucudu pump halinde)bu arada murat bozun genetigi gercekten cok kotu gozukuyor.ilk resmi gorunce guldum.14 yasindaki kuzenimin catisi daha genis.havali havali poz vermis birdeortada bir sey olsa icim acimayacak.
doğru diyorsuninsanların spor yapması emek vermesi saygı duyulacak birşey ama yani dergi için ya bi aynaya bakarsın ondan sonra olur dersin. geçen sene memeli fotoğrafları içine dert olduğu için direkt en azından memelerinin artık sarkık olmadığını kanıtlamak için vermiş olduğu bi poz bu murat boz'un. yaptığın yorumdan sonra fotoğrafa bakınca gülmekten yerlere yattım daha bi anlam kazandı fotoğraf
![]()
DEXONİA Merhaba ; Demek pump halinde kamera karşısını çıkıyordu öylemi
Peki Omuz Ve Bel ölçüsü hakkında bir tahminin varmı ?
Omuzla - trapez uyumunu nasıl bukadar güzel sağlayabildi acaba
Birde ben bu adamin çalışma programını inceledim sanki sadece alt göğüs çalışmış gibi programında üst göğüs yok ayrıca göğüsünün ortası bukadar dolu görünüyor fakat o bölgeye yönelik hiç bir hareket yoktu programında