Umut berşan
Üye
Benim yaşım 14 boyum 185 kilom 80 sizce benden manken olurmu çok merak ediyorum mankenlik nasıl birşey o meslekte neler oluyor merak ediyorum
Okul puanıyla girmiyorsun benim bildiğimBiliyorum zaten birsefer çıksam bana yeter okul puanlarım iyi
Başvurayımmı korkuyorum
Bende gittim ajans'a kabul ettiler bi abi dedi ajans seni hep çağırmaz hep izmir konak meydanında broşür dağıtırsın anca dedi yani ajanslar amele arıyolar kendine herkesi kabul ederler.Bi çok arkadaşım var mankenim diyipte bröşür dağıtan![]()
Tipsiz filan derler bundan manken olmaz diye
Her broşür dağıtanda manken değil : ) Manken olur senden ama söyleyeyim boşuna gitmiş olursun. Meslek olarak yapacaksan kiranı zor ödersinüçyolda oturuyorum ama broşür dağıtanların mankenlik yapacak kadar eli yüzü düzgün olduğunu hiç görmedim[DOUBLEPOST=1407750296][/DOUBLEPOST]
bence tiple çok alakalı değil , fiziksel özellikler çok önemli ki boyun gayet uzun daha da uzayabilirsin , sporla biraz kaslı hale gelirsin neden olmasın
Her broşür dağıtanda manken değil : ) Manken olur senden ama söyleyeyim boşuna gitmiş olursun. Meslek olarak yapacaksan kiranı zor ödersin![]()