Sizce benden manken olurmu

boy uyuyor yağlar fala varsa kurtul onlardan spor yap. Yüzün çok önemli eğer yüz de iyiyse olur fakat hiç tavsiye etmem. Çok komik ücretler alıyorlar. Fakat şansın varsa Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy gibi biri seni keşfederse oyuncu olup ilerleyebilirsin yoksa mankenlikle geçinmen zor söyleyeyim.

Benden manken olurmu bu yüzle

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 484
Über yakışıklıksın yakışıklılığın hat safhada podyumların messi'si olucaksın devammmmm..

Bende gittim ajans'a kabul ettiler bi abi dedi ajans seni hep çağırmaz hep izmir konak meydanında broşür dağıtırsın anca dedi yani ajanslar amele arıyolar kendine herkesi kabul ederler.Bi çok arkadaşım var mankenim diyipte bröşür dağıtan :D

Bende gittim ajans'a kabul ettiler bi abi dedi ajans seni hep çağırmaz hep izmir konak meydanında broşür dağıtırsın anca dedi yani ajanslar amele arıyolar kendine herkesi kabul ederler.Bi çok arkadaşım var mankenim diyipte bröşür dağıtan :D

üçyolda oturuyorum ama broşür dağıtanların mankenlik yapacak kadar eli yüzü düzgün olduğunu hiç görmedim :D[DOUBLEPOST=1407750296][/DOUBLEPOST]
Tipsiz filan derler bundan manken olmaz diye

bence tiple çok alakalı değil , fiziksel özellikler çok önemli ki boyun gayet uzun daha da uzayabilirsin , sporla biraz kaslı hale gelirsin neden olmasın

üçyolda oturuyorum ama broşür dağıtanların mankenlik yapacak kadar eli yüzü düzgün olduğunu hiç görmedim :D[DOUBLEPOST=1407750296][/DOUBLEPOST]

bence tiple çok alakalı değil , fiziksel özellikler çok önemli ki boyun gayet uzun daha da uzayabilirsin , sporla biraz kaslı hale gelirsin neden olmasın
Her broşür dağıtanda manken değil : ) Manken olur senden ama söyleyeyim boşuna gitmiş olursun. Meslek olarak yapacaksan kiranı zor ödersin :)

Back
Yukarı