Sizce benden manken olurmu

Konakta ajanstan bi çok arkadaş var bröşür dağıtan mankenlik ancak yaz tatillerinde deri mağzalarında çalışarak olur yoksa boş iş hepsi

Konakta ajanstan bi çok arkadaş var bröşür dağıtan mankenlik ancak yaz tatillerinde deri mağzalarında çalışarak olur yoksa boş iş hepsi

bir konuda haklısın ajanslar kayıt bırakmak isteyen herkesi alırlar , sonuçta para kazanıyorlar , herkes de defile için kabul edilmiyor , televizyon yüzü olabilirsin gazıyla da müşteri çekiyorlar ama burda iş gidenlere bakıyor insanın bilmesi gerek yapabileceklerini

Evet çok var ama hangisne başvuru yapayım bilmiyorum hangisi güvenilir bilmiyorum

kardeşim bahsettiğimiz ajanslara sadece yakışıklı olmak açısından bakarsan , yarışmalarda dereceye girenler katılır genelde , oyunculuk v.b alanlar da dahil olacak şekilde başvurmak istiyorsan şansın daha yüksek olur ama yaşın küçük , her şey sadece yakışıklı olmak değil , dizi ya da sinema için çok sıradışı bir yüzün/tipin olursa da şanslı olursun ama daha önce arkadaşların bahsettiği gibi gerçekten farklı biri olman gerek para kaptırmakla kalmaman için , bu arada ne yaparsan yap ailenin haberi ve desteği olsun kendi başına hareket etme

Kardesim benm hedefimde mankenlik fakat 2 yildir bu forumdayim 15 yas 1.79 54 kgydum. 17 yasindayim 1.86 boy :). Yani yurusuyun,sesin guzel olacak.Ajansa felan basvurma yerler seni para felan vermezler.Vucudunu gelistir. Omzun genis olacak belin dar olacakki giydigin sey yakissin. Yani 15 yasindan altina fitness salonlari almiyorlar. Aile izni olarak girebilirsin. Dedigim gibi ajansa yazilma. S.et. spora basla 18 yasina gel bir ajansla konus. Yazilirsin. Umarım yardimci.olmusumdr.

Back
Yukarı