Sizce bu program doğrumu ?

pazartesi günü, göğüs: benc press & sehpa dam.üst göğüs & yatarak yana açiş & dambel press & butterfrly & pullower sali günü, omuz: makina enseye press & omuz yana açiş & omuz dam.press & omuz makina & dambel trapez & arka omuz çarşamba günü, sirt-kanat: makina enseye çekiş & makina göğüse çekiş & makina karina çekiş & dambel rowing & alt sirt hiper extension perşembe günü, bacak: suqat & leg press & leg extension & calf & leg curl & alt sirt hiper extension cuma günü, biceps: barbel curl & dambel curl & dam.hammer curl & konsantrasyon & bilek ön alt cumartesi günü,triceps: push down & iple enseden çekiş & telde ters çekiş & dambel fransiz & dips hareketleri 12.10.8 tekrarlarla yapiyorum.tekrar sayisi azalinca agirlik artiyor.ve her antreman sonunda mide calisiyorum(12.10.8)body'de 3. Ayim.19 yaş,180 boy,67 kilom.özellikle hocalarimdan rica ediyorum bu haftalik antreman doğrumu değilmi ?

program su şekilde yorum yapıyım çalışmayı ağırlaştırmışisın yani dinlenmeyi tek gün yapmışsın bende hafta 2 gün dinlenmen olsun çünkü dinlenmessen o yaptıklarının hepsi boşa gider ...
tabi burada ki hocalarım kadar tam bir bilgiye sahip olmasamda genede bu konularda bi şeyler biliyorum. senlede paylaşıyım dedim.

3 aylık biri için çok abartı, haftada 4 gün yeterde artar bile, zaten biceps'le tricepsi neden ayrı ayrı günlere aldığını da anlamadım!? pazartesi çarşamba cuma cumartesi en uygunu veya uymazsa pazartesi,salı-perşembe cuma da yapabilirsin. göğüs, omuz-bacak, sırt, triceps-biceps bu şekilde bir program uygundur bence, mideyi de 1'er gün arayla girersin fakat abartıpta 1 saat civarı değil, normal antrenmandan önce veya sonra mak 15 yeterlidir mide için. daha tecrübeli kişileriden ve hocalarımızdan da yorum ve düzeltmeler gelecektir, onları dikkate althums:

Back
Yukarı