Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 yasındayım boyum 175 kilom 72 fitnesse baslayalı 3 ay oldu 69 kilodan 72 ye cıktım kendimi biraz yağlı hissediyorum diyete girmek ıstıyorum ama hocalarım falan senın dıyetlık bırseyın yok falan dıyorlar sizce ne yapmam gerek yağ oranımda 18 19 gibi bişey olması gerek
benim hocalarda başladığımda yağ ornaım 19 du bunu biraz düşürmemiz lazım dedi ne beslenme programı veriorlar ne bişey sadece hareketleri nası yapıcağını gösteriolar keşke fitness a macfitte başlamasaydım
ne zayıflaması kardeşim zayıfladığında bi kas kütlesi görmeyeceksinki boşa zayıflayamış olacaksın önce kilonun üzerine 10-15 kilo ekle mayısa kadar mayıstan sonra definasyon yap(zayıfla) kas kütlen meydana cıksın yağ oranın başlangıca göre iyi mayıs ayına kadar aylık max 2 kilo alarak devam et.Beslenme programınıda kendin çıkar burdaki çoğu kişi böyle yaptı hem daha sağlıklı hem daha gerçekçi bi program meydana getir ve vaktini boşa harcama derhal başla dediklerime
programı kendim nası hazırlayabilirim herkes programlarınıza uyun program dışına çıkmayın dior[DOUBLEPOST=1484927511][/DOUBLEPOST]programım şu şekilde
Lateral Raıse 3set 12 tekrar 7 14 kg ama çok zorlanıyorum çoğu zamanda 8 filan oluyor
biceps machine 3 set 12 tekrar 14-21kg bileklerim zayıf 28 kaldırınca acıyor
triceps extension 3set 12 tekrar 14-21kg
abdominal machine 3 set 12 tekrar 35-42kg
seated row machine 3 set 12 tekrar 21-28 kg
shoulder press 3 set 12 tekrar 7kg-14kg
chest press 3 set 12 tekrar 14-21kg
pull down 3 set 12 tekrar 21-28kg
ayak programımsa
leg press 3set 12 tekrar 30kg
leg extension 3 set 12 tekrar 7-14kg
glute machine 3 set 12 tekrar 20kg
programım böyle yorumlarınızı bekliorum[DOUBLEPOST=1484927541][/DOUBLEPOST]lateral raıse yaparken çok zorlanıyorum acaba yanlışmı yapıorum makinelerin hepsi life fitness ın[DOUBLEPOST=1484927594][/DOUBLEPOST]iyimi program sürekli bunu uyguluyorum