Öncelikle merhaba.Salona gidecektim ama caydım maalesef.Çünkü şuan yağlanma var ve bu yağı evde yakacağımın bilincindeyim.Daha doğrusu sizlere soruyorum.3 Ay yapacam bunu umarım fayda sağlarım.
1.AY:
Öncelikle 1. ay vücut ağırlığı ile başlıyacağım.Çalışma programım ( Haftada 5 Gün - 2 Gün Dinlenme)
Bu vücut hareketleri: Şınav,Mekik,Barfiks,Dips,Squat.
10x3 Şınav.
20x3 Mekik.
3x3 Barfiks.
8x3 Dips
8x3 Squat.
Bu kadar yapabiliyorum bu hareketleri.Bu hareketlerin arkasına 30 Dakika ip atlıyorum.
2.AY:
Bu sefer yay ile çalışacam.Göğüs,el yayı var ve birde bükbük var.Bunlarlada haftada 5 gün çalışacam.Çalıştıktan sonra ilk ay gibi 30 dakika ip atlayıp kardiyo yapacam.
3. AY:
Ağırlık çalışmalarına geçecem bu sefer.20 Kilo dumbell var.Bununla sitenizde olan dumbell hareketlerini yapacağım.Karın olarakte değişik hereketler yapacam.Eve kondisyon bisikleti alacam ip yerine onunla kardiyo yapacağım.
Beslenme olarak:
Sabah kahvaltısı: Yumurta,Yulaf ezmesi,Yağsız peynir,Meyve sebze,Yeşilçay.
Öğle: Protein ağırlıklı olacak.Yani et,bakliyat vs.
Akşam: Hafif yiyecem.Yani çorba,salata gibi.
Bunlar ilk 2 ay için geçerli olacak.
3. Ay Sitenizde bulunan beslenme programı olacak.
Anremanlardan önce L Carnitine diye yağ yakıcı kullanacağım.
Günde 3 kez yemeklerden önce Cla diye yağ yakıcı kullanacağım.
Protein eksiğimi Whey Protein ile sağlıyacağım.
Sizce bunlar ile 3 ayda vücut yağlarımı eriyip güzel vücut yapabilirmiyim?
1.AY:
Öncelikle 1. ay vücut ağırlığı ile başlıyacağım.Çalışma programım ( Haftada 5 Gün - 2 Gün Dinlenme)
Bu vücut hareketleri: Şınav,Mekik,Barfiks,Dips,Squat.
10x3 Şınav.
20x3 Mekik.
3x3 Barfiks.
8x3 Dips
8x3 Squat.
Bu kadar yapabiliyorum bu hareketleri.Bu hareketlerin arkasına 30 Dakika ip atlıyorum.
2.AY:
Bu sefer yay ile çalışacam.Göğüs,el yayı var ve birde bükbük var.Bunlarlada haftada 5 gün çalışacam.Çalıştıktan sonra ilk ay gibi 30 dakika ip atlayıp kardiyo yapacam.
3. AY:
Ağırlık çalışmalarına geçecem bu sefer.20 Kilo dumbell var.Bununla sitenizde olan dumbell hareketlerini yapacağım.Karın olarakte değişik hereketler yapacam.Eve kondisyon bisikleti alacam ip yerine onunla kardiyo yapacağım.
Beslenme olarak:
Sabah kahvaltısı: Yumurta,Yulaf ezmesi,Yağsız peynir,Meyve sebze,Yeşilçay.
Öğle: Protein ağırlıklı olacak.Yani et,bakliyat vs.
Akşam: Hafif yiyecem.Yani çorba,salata gibi.
Bunlar ilk 2 ay için geçerli olacak.
3. Ay Sitenizde bulunan beslenme programı olacak.
Anremanlardan önce L Carnitine diye yağ yakıcı kullanacağım.
Günde 3 kez yemeklerden önce Cla diye yağ yakıcı kullanacağım.
Protein eksiğimi Whey Protein ile sağlıyacağım.
Sizce bunlar ile 3 ayda vücut yağlarımı eriyip güzel vücut yapabilirmiyim?