Sizce jinekomasti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buyrun resim

Eklentiler

• IMG-20131201-WA0013.jpg
    IMG-20131201-WA0013.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 532
  • IMG-20131201-WA0013.jpg
    IMG-20131201-WA0013.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 472
Ya arkadaşım ben neler gördüm forumda.Ne halden ne hale geldiler.Hatta bir arkadaş vardı.Jinekomastinin yağ yakımıyla çok çok iyi derecede tolere edilebileceğini savunan.Ben şahsen jinekomasti olduğunu düşünmüyorum.Bence ortada anormal bir görüntü de yok zaten.Normal duruyor.Eğer ki rahatsız edecek olursa hacimden ziyade definisyona yönelik çalış.Şınav bu konuda sana çok yardımcı olur.Düzenli olarak şınav çek.Dips hareketleri de bu konuda çok etkilidir.Özellikle göğüsteki çizgiyi çekmede.Bence şimdilik çok kafana takmadan sporunu yap.Baktın geliştikçe dokuda da büyüme var.O zaman hekime görün işte.

Ya arkadaşım ben neler gördüm forumda.Ne halden ne hale geldiler.Hatta bir arkadaş vardı.Jinekomastinin yağ yakımıyla çok çok iyi derecede tolere edilebileceğini savunan.Ben şahsen jinekomasti olduğunu düşünmüyorum.Bence ortada anormal bir görüntü de yok zaten.Normal duruyor.Eğer ki rahatsız edecek olursa hacimden ziyade definisyona yönelik çalış.Şınav bu konuda sana çok yardımcı olur.Düzenli olarak şınav çek.Dips hareketleri de bu konuda çok etkilidir.Özellikle göğüsteki çizgiyi çekmede.Bence şimdilik çok kafana takmadan sporunu yap.Baktın geliştikçe dokuda da büyüme var.O zaman hekime görün işte.
eyvallah

İsterse 10 sene göğüs çalışsın o doku gitmez yağ yakımıyla jinekomastinin hiçbir alakası yok bu doku östrejen(kadınlık hormonu) artması sonucu oluşuyo kadınlar spor yapınca memeleri hiç eriyormu hayır onun gibi düşün buda kadınlarda bulunan meme dokusuyla aynı ne kadar çabalasanda etsende herzaman ucu dik ve meme ucu geniş duracak

İsterse 10 sene göğüs çalışsın o doku gitmez yağ yakımıyla jinekomastinin hiçbir alakası yok bu doku östrejen(kadınlık hormonu) artması sonucu oluşuyo kadınlar spor yapınca memeleri hiç eriyormu hayır onun gibi düşün buda kadınlarda bulunan meme dokusuyla aynı ne kadar çabalasanda etsende herzaman ucu dik ve meme ucu geniş duracak
Hayır ben de bunu anlamıyorum.Neden bu peşin hükümlülük ? Arkadaşın spor geçmişi var mı yok mu herhangi bir bilgi olmadan direk hekim gibi teşhiş koyuyorsunuz.Google'da jinekomasti diye aratırsanız jinekomastinin ne boyutlarda bu kadar net anlaşıldığını görebilirsiniz.Arkadaşta jinekomasti rahatsızlığı da olabilir.Ben size forumda bir arkadaşın savunduğu tezi söyledim.Konuyu da arattım ancak birçok konu vardı bulamadım.Yani direk "sen jinekomastisin" demekten ziyade "belirli bir süre sporunu yap,beslenmene dikkat et sonuç değişmiyorsa hekime görün" demek daha mantıklı geliyor bana.

Yarin doktora gidicem arkadaslar. Doktora ilk once resimlerimi gostericem buradan belli olur mu diye. Hem o konuya aciklik getiririz hem de olup olmadigimi buraya yazarim. Tesekkurler verdiginiz cevaplar icin.

Hangi uzmana göründüğünü de yazarsan , takipteyim ben de konuyu benim göğüslerle aynı gibi jinekomasti olduğunu düşünmüyorum bu arada

Bence kesinlikle Jinekomasti değil..Doktordan gelecek haberi bende merak ettim doğrusu takipteyim..Bu göğüs çok rahat toparlanabilir.Hiçbir abartı yok.Doktor Jinekomasti derse şayet şaşırırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı