Önümüzdeki günlerde bir kombinasyon yapmayı düşünüyorum.Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir düzenli çalışıyorum ama en büyük sıkıntım idman sırasında kendimi çok halsiz ve isteksiz hissetmem.(Düzenli çalışmama rağmen sadece son 3 aydır beslenmeme dikkat ediyorum ve son 3 ayda 5 kilo anca aldım) Amacım yıl sonuna kadar hacimlenmek.Daha sonra definisyona girmek.
Boy : 1.81
Kilo : 76
MP Creatine ve Assault alıp ilk 2 ay creatin,bittiğinde ise assault kullanmayı düşünüyorum ya da 1 ay creatin 1 ay assault 1 ay creatinde olabilir.
MusclePharm Creatine 300GR
MusclePharm Glutamine 300GR
MusclePharm Assault 32 Servis
Bu 3 ürünü kafama koydum şimdilik.MP Creatinede yükleme olayı olmaması bir artı gibi.Son olarak wheyde inanılmaz kararsız kaldım.
CytoSport Complete Whey 2.2kg
MusclePharm Combat Powder 1.8kg
Dymatize Elite Whey Protein 2.2kg
O.N %100 Whey Protein 2.2kg
Bunların arasında gidip geliyorum.Aklımda Cyto var servis olarak ve fiyat olarak baya avantajlı gibi.Bunların hepsini bb.condan bu işi yapan biri vasıtasıyla getirteceğim o yüzden fiyatları buradan daha uyguna gelecek ortalama 30ar lira.Sizden genel olarak tavsiye ama özellikle whey olarak öneri bekliyorum.Sizce hangi markanın ortalama 60 70 servislik ürünün almalıyım?
Vaktinizi çaldığım için özür dilerim.
Boy : 1.81
Kilo : 76
MP Creatine ve Assault alıp ilk 2 ay creatin,bittiğinde ise assault kullanmayı düşünüyorum ya da 1 ay creatin 1 ay assault 1 ay creatinde olabilir.
MusclePharm Creatine 300GR
MusclePharm Glutamine 300GR
MusclePharm Assault 32 Servis
Bu 3 ürünü kafama koydum şimdilik.MP Creatinede yükleme olayı olmaması bir artı gibi.Son olarak wheyde inanılmaz kararsız kaldım.
CytoSport Complete Whey 2.2kg
MusclePharm Combat Powder 1.8kg
Dymatize Elite Whey Protein 2.2kg
O.N %100 Whey Protein 2.2kg
Bunların arasında gidip geliyorum.Aklımda Cyto var servis olarak ve fiyat olarak baya avantajlı gibi.Bunların hepsini bb.condan bu işi yapan biri vasıtasıyla getirteceğim o yüzden fiyatları buradan daha uyguna gelecek ortalama 30ar lira.Sizden genel olarak tavsiye ama özellikle whey olarak öneri bekliyorum.Sizce hangi markanın ortalama 60 70 servislik ürünün almalıyım?
Vaktinizi çaldığım için özür dilerim.