Sizce ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrvw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mrvw

Üye
Yaklaşık 4 aydır fitness yapıyorum. Haftada 4 gün çalışıyorum. Beslenmeme de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Yalnız çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama bu süreçte bacak kalça ve kollarda çok belirgin değişikliler olmasına rağmen karın bölgesinde çok çok az bi değişim gerçekleşti. :( Boyum 1.65 kilom 50 ama karın bölgemde çok fazla yağlanma var bu yüzden bir arkadaşım lcarnitine kullanmamı önerdi. Kendisi kullanmış ve özellikle karın bölgesindeki yağları yaktığını söyledi. Tek istediğim sımsıkı bi karnımın olması bunun için daha da kilo verip burdaki yağlardan tamamıyla kurtulmam mı gerekiyor? Yoksa sadece egzersize mi ihtiyacım var? :(

Bölgesel yağ yakımı yoktur. Ancak yağ oranınızı düşürerek istediğinizi yapabilirsiniz. Yağ yakıcılardan mucize beklemek olmaz. Beslenme ve spor ile daha başarılı olursunuz.

Karın ve bel bölgesi zor eriyen bir bölgelerdir.Bende 1 senedir yapıyorum yaklaşık 22 kilo kadar verdim daha hala oralarda yağlar var. :) Bunun için beslenmeye çok dikkat edip antremanları aksatmayacağız anca öyle yok olur bu bölgedeki yağlar

Daha çok kilo vermeniz lazım. Kadınlarda yağlar kalça ve bacakta toplanmaya daha eğilimlidirler, o yüzden buralardan ölçü kaybetmek daha kolaydır. Karın yağları daha az miktarda ama daha inatçı olurlar. En son gidenler bunlardır. Daha doğrusu her yerden gider ama karın yağları gittiği en son farkedilenlerdir. Erkekte ise tersine yağlar göbekte daha çok depolandığı için en hızlı burası gdiyor gibi gözükür.

Siz diyete devam edin, sırası gelince karın da gidecektir.

Back
Yukarı