Sizce salonlarda ne tür müzikler dinlenir

Sizce salonlarda ne tür müzikler dinlenir

• Total voters
    16
Bizim salonda adamlar açıyolar türkçe popu yemin ederim azcık motivasyonum olsa bile oda gidiyo zorla antreman yapıyorum bence spor salonlarında techno trap yada electro tarzı hareketli ve motive edici müzikler dinlenmeli salona gidip cd yapıyorum adamlar yine türkçe pop açıyorlar neymiş yaşlı adamlar rahatsız oluyomuş çok sinir bozucu bir durum sizcede öyle değilmi?

Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yani bench press yapıyosun ve arkadan serdar ortaç mı veya herneyse:(((((((((( kötüymüş..beni en iyi motive eden rock metal,techno trap electo dedigin gibi dubstep..türkçe olcaksada hayko cepkin olsun :)

listede hard rock yok kesinlikle hard rock-hip hop çok iyi gider antrenmanda bide ben biraz garip olabilir latin müziklerindede gaza geliyorum :D

Arkadaslar anketi yaparken bazi muzik tarzlarini unutmus olabilirim kusura bakmayin siz yorumdanda belirtebilirsiniz kesiblikle bu butun spor salonlarinda calisan arkadaslarimizin cogunun yasadigi bir sorun

Salona gittigim saatlerde genelde pek kimse olmaz,yas itibariylede olsa gerek aciyorum radyoyu o kafasina göre takiliyor,ne calarsa o arada haber felanda kayniyor idare ediyoruz yani:)
bazen gencler cok oluyor amaaniiinnn yandim allah keten helva havy siymis hard rock mus sesinide aciyorlar sonuna kadar derken benim antreman suresi en az 15 dakika kisaliyor o gaz ile:)ama bisiy demiyorum tabii öncelik genclerde:)

Ağırlık antremaninda metal derim

Salona gittigim saatlerde genelde pek kimse olmaz,yas itibariylede olsa gerek aciyorum radyoyu o kafasina göre takiliyor,ne calarsa o arada haber felanda kayniyor idare ediyoruz yani:)
bazen gencler cok oluyor amaaniiinnn yandim allah keten helva havy siymis hard rock mus sesinide aciyorlar sonuna kadar derken benim antreman suresi en az 15 dakika kisaliyor o gaz ile:)ama bisiy demiyorum tabii öncelik genclerde:)

Gülerken yataktan düşürdün Bekçi:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırlık antremaninda metal derim

Gülerken yataktan düşürdün Bekçi:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

salonda ben antreman yaparken sonradan gelen gencler tabii calan müzigi begenmeyip bana garip garip bakiyorlar ve müzigi degistiriyorlar,yada bi cd felan koyuyorlar,bicepsle omuzu görüncede yanasip abi nasil antreman yapalim felan diye soruyorlar bende Türk sanat müzigiyle yapin diyorum:):)yavas fakat etkili:)

Tamam biceps ve omuz konusunda biraz abartmis olabilirim kabul ediyorum:):)

Hic bir muzik dinlemiyorum. Hatta kulaklikla spor yapmak beni rahatsiz ediyor :)

Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk
bende kulaklik felan ugrasamam,salonun kendi müzik sisteminden ne calarsa o

Bencde son setteyim,max.agirlik karsida yapili bi arkadas dedim bi el ativer sunada ezilmiyim altinda,bakti bi güzel kafa salladi,yattim bence gelen giden yok,kalktim tekrar bizim eleman orda duruyor kardees bi elaticaktik dedim yine bakti yine kafa salladi yiyne gelen giden yok,
lanet olsun kulaginda kulaklik varmis dinledigin müzigin ritmiyle kafa salliyormus megersem,görmedimki kulaklik felan,.........

hip-hop , gangsta rap başka dinlemem. kendi mp3 çalarımdan kulaklıkla takılırım. hatta müzik dinlemesem bile kulaklık takarım ;) ki millet muhabbet edip terimi soğutmasın, set aralarımı uzatmasınlar diye. :D

Back
Yukarı