en doğru şekil de hangi yöntemle yağ oranı mı öğrenebilirim16 civarındadır diye tahmin ediyorum
Holtain veya harpenden skinfold kaliper ile.en doğru şekil de hangi yöntemle yağ oranı mı öğrenebilirim
hastahaneye gid orda ölçtür dostumen doğru şekil de hangi yöntemle yağ oranı mı öğrenebilirim
salon da ölçtüğüm tartı yanlışmıdır kesin bu elle bişi tutuyoruz tartı onda 14 çıktı sizce tahmini kaçtırım bide hastanede hangi bölüme gitmem gerekiyorhastahaneye gid orda ölçtür dostum
havuz da yapılan ölçüm derken nasıl oluyor o hiç haberim yokdaHavuzda yapılan ölçüm en az hata payıyla yapılan ölçümdür. Diğer tartılar falan çok hatalı.
şuanki formum bu şekil de yağ yakımını yavaşlattım hatta bıraktım gibi birşey çok güç kaybetmiştim kas yıkımı olduğunu düşündüm ayda toplam hedef 1 , 2 kilo arasında vermek ve gücümü bu şekil de geri fazlasıyla kazandım agırlıklar 2 3 katdan daha fazla arttı son 2 3 hafta da
İnsan dokusunun özkütlesiyle yağ dokusunun özkütlesinden yararlanarak hesaplama yapılıyor.havuz da yapılan ölçüm derken nasıl oluyor o hiç haberim yokda
orda 11 çıkıyor fakat fazla olduguna eminimağırsağlamın sitesinden hesapla salondakiler yüzde 8 hatalı ağırsağlamınki yüzde 3 hatalı