Arkadaslar kimse alinmasin simdi, az bisey sakadan söylicem ama.. Bu vücudu Kendi Vücut Resimlerime bölümüne baska bir Nick ile <1 senelik calisma> basligi altinda acsaydim, vücuda ilk "1 senede daha iyisi yapilir" diye yorum yapan arkadaslar "hadi lan, bu vücut 1 senede olmaz.. kesin düyanin kürünü yapmisindir" derlerdi gibi geliyo bana ((;
ayrica karasani yine tebrik ediyorum. muhtesem bir yorum ve degerlendirme yetenegin var gercekten..
saygilar
Çok teşekkürler Ayaz, bu konuda inan bu foruma ilk girdiğimde böyle yazmadım, forum sayesinde gözüm açıldı.
İlk önce kendi resmimi çektim, baktım burun kıvırdığım fiziklerden daha sönüğüm, geniş omuz ve göğüslü olduğum için aynadan gördüğüm görüntü hoşuma giderdi, ancak resimlerde belimin aslında tüm simetriyi nasıl dağıttığını gördüm.
Daha sonra resimlerinde potansiyelini gördüğüm ama henüz yolun başında dediğim Blitz'i gördüm, etten kemikten inanılmaz iyi görünüyodu, hele Pumpforever, resimleriyle alakası olmayan canavar gibi bir fizik.
Bunlar sayesinde, resimlerin eğer özel arkadan ışık, pomplama ve yağlanma gibi destekleyiciler olmadan çekilmişse kişiden çok şeyler götürdüğünü fark ettim.
Adamın sonradan eklenen resimlerinde özellikle boksör mayosu ile verdiği poz cidden adamın etten kemikten nasıl olduğunu hissettiriyor, ışık daha dramatik vücut yağlanmış, işte onu yakından görsek ilk resimdeki hali bile bizde bu etkiyi yaratırdı.
T-shirtlü hali maalesef çok etkileyici değil, t-shirt yağı sever, mesela Ayaz'da t-shirtlü çok sönük gözükür (kısa kollu değilse) sebebi çok yağsız ve temiz vücutlu olması, yağ olsa dışarıdan kas gibi görünecek şekilde t-shirt'ü doldurdu, benim böyle bir avantajım var, ama inanın giysinin içine saklanmak- üstünüzü çıkardığınızda insanların yaşayacağı şoku bilmekle kıyaslanamaz bile.
Ben çok geç uyandım, temiz bir vücut giyimli kendini çok çok zor gösterir, çatınız iyi olsa bile, ince bir adam olarak algılanma ihtimaliniz büyük, bence asıl amaç işte giysinin altındaki vücudu mükemmeleştirmek, bunun içinde, sık sık resim çektirmek çok önemli, doğal çekilen resimler tüm ayıpları haykırıyor