basıt bı vucut... sporcu vucudu dııl yanı... bn spor yapmayıp biraz yag oranı dusuk olupta sadece bıraz daha kassız olan bı suru ınsan goruyorum... cok yalın bı vucudu var... gırıntı cıkıntı yok... sure anatomıne ve ıdmanına baglı olarak degısır... kımı 5 senede bıle alamıyacagı olcuyu kımı adam 6 ayda alır... 1 tane resımde karın kasları falan gozukuyo bıraz ama dedım ya yag oranın dusuk olursa herkesın gozukur saten...yanı sıradan bı adam...
En az 2 senesini alır bu vücudu çıkarmak için...basıt bı vucut... sporcu vucudu dııl yanı... bn spor yapmayıp biraz yag oranı dusuk olupta sadece bıraz daha kassız olan bı suru ınsan goruyorum... cok yalın bı vucudu var... gırıntı cıkıntı yok... sure anatomıne ve ıdmanına baglı olarak degısır... kımı 5 senede bıle alamıyacagı olcuyu kımı adam 6 ayda alır... 1 tane resımde karın kasları falan gozukuyo bıraz ama dedım ya yag oranın dusuk olursa herkesın gozukur saten...yanı sıradan bı adam...
yağ oranı %5 bile olsa karın çalışmamış sıradan bir adamın mide kasları gözükmez..okadar da kolay değil bu işler..
yag oranın nasıl %1 oluyo sasırdım dogrusu profesyonellerın bıle %4 ve lıf lıflerBenim yağ oranım %1 karın kaslarını ortaya cıkarana kadar beyabi ter dökmüştüm.
Bencede en azından 2 sene harcamak lazım bu vücuda. Seninde %1 yag oranın takdirlik bi olay gerçekten.İlk defa duyuyorum %1 yag oranına sahip olan birisini.Benim yağ oranım %1 karın kaslarını ortaya cıkarana kadar beyabi ter dökmüştüm.
Bencede en azından 2 sene harcamak lazım bu vücuda. Seninde %1 yag oranın takdirlik bi olay gerçekten.İlk defa duyuyorum %1 yag oranına sahip olan birisini.
Benim yağ oranım %1 karın kaslarını ortaya cıkarana kadar beyabi ter dökmüştüm.
Ya ne kadar cok sey yazmışsınız.ya bence arkadas %1 derken cok yagsızım demek ıstemıs olabılır cunku dıger arkadaaslrında dedıgı gıbı %1 yag oranında bır ınsan olamaz mumkun degıldır a tabı bu yag oranı profesyonel bır olcumle belırlendıyse o zaman cok sasırır ve takdır edrım
fotoraftakı vucuda gelınce bence de sıradan bır ınsanın en azından duzenlı beslenmeyle 2 senesını alır gıbıme gelıyor