size bu yapması çok zor bir vücut mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya sen 14 yaşında değil misin?ne zaman başladın ne zaman koştun da %1 e düşürdün.%1 mümkün bir seviye değil, dürüst davranmadığını düşünüyorum..
Sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum.Buda foto.

Eklentiler

• yağ.JPG
    yağ.JPG
    14,5 KB · Görüntüleme: 427
Ya ne kadar cok sey yazmışsınız.:D Burada bazı kişiler konuşuyolardı yağ oranı ölçümü falan diye bende sordum nerede ölçülüyo diye oda google'da var dedi.Ben 60-61 kilo civarıyım şu aralar bel kalınlığıda 67 cm boy 1.84 doğrudur 14 yaşındayım.Google'da %1 cıktı bnde onun yalancısıyım.:)
boyle sonuca vardıysan sunu dıyebılırım kesınlıkle yanlıs cunku benım bahsettıgım profesyonel yontemle olcmen ama oda senın ıcın mumkun degıl bence en azından %5-6 dır senın yag oranın

boyle sonuca vardıysan sunu dıyebılırım kesınlıkle yanlıs cunku benım bahsettıgım profesyonel yontemle olcmen ama oda senın ıcın mumkun degıl bence en azından %5-6 dır senın yag oranın
Bende inanmıyorum yani sonucta %0 veya %1 yağ oranı mantık dışı.

ben denedim saçmalık tamamen sayaç... yağ ölçümü... boy 189 bel çevresi 82 cm yağ sıfır... :) bel çevremi 84cm deyince %1 yağ çıkıyor... gidip aletle ölçtürmek lazım da... nerede vücut yağ oranımı ölçtürebilirim ve kaç tl tutar bilen var mı?

Back
Yukarı