skilful hacim programı ve önemli notlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skilful
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
omuzlarım iyi diyorsun buna göre örneğin 9 tekrarda 4 set girmişsindir iyi sonuç vermişdir. bunu bir not defteri tut ve nor al. 1.5 ay uyguluyorsan bi programı 2. programında değiştir tekrar sayılarını ve test et ney nasıl sonuç veriyor. ama beslenmende ufak değişiklikler olsunki diğerinde aynı sonucu elde edemezsen bu program sonuc vermedi deme. ben omuzda her set kilo arttırarak ilerlerim çoğu bölgede olduğu gibi. özellikle lateral raise omuzun bana kalırsa en muhteşem hareketi bu harekette açış sayılarını 10 10 8 8 gibi yaparım bu bana süper bir sonuç veriyor. ama bazen şaşırtmak için 8 8 8 8 uygularım ondan sonra 10 8 8 6 ya geçerim ve başa dönerim bu sana kalmış bir olay. ama neyin vücuduna iyi tepki verdiğini tespit et. omuzda yüksek kilo ile sık tekrarlar omuzu fena vuruyor bende.
10 tekrar 4 set yaptım omuzlarda ama benım omuz işi biraz genetik ailece geniş omuzluyuz:)katılıyorum aynen omuzda en iyi hareket hatta en mükemmel hareket lateral raise.yaparken omuzdaki gerilim inanılmaz derecede etkili oluyor.evet her çalışma sistemine vücut aynı tepkiyi vericek diye birşey yok değişebılıyor.mesela bu programda göğüs-bicepsten çok iyi verim aldığımı söyliyebılırım.weightlifterthums:

Back
Yukarı