• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

skilful resimler boy 1.98 kg 85

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skilful
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
skilful'un konuyu yemeyelim başlık açalım stonebabybody için :D

Yapmayın yahu arkadaşımız 4 dil biliyormuş büyük ihtimalle ölçülerini verirken yard,inch veya deniz mili olarak vermiş olsa gerek, karıştırmıştır kolay değil hani...
stonebabybody dedi:
Are you idoit ? I know how to speak a language. I can speak 4 language. безмозглый говняный. Sen dingonun daha anlamını bile bilmeden konusma! Sorsam bilemicen! Bolum kurallarını da okudum aykırı bisi varsa sikayet edin ki ben bulamadım nası bi zeka var merak ediorm..........

Bu arada ailecek ölçülerini merakla bekliyoruz skillfull beğeniyle takip ediyoruz sizi efenim saygılar :G

başlangıç 2. ay sonu
------------ -------------
göğüs:95 göğüs:102
omuz:121 omuz:123
bel:83 bel:83
kol:33 kol:36
kilo:82 kilo:85

rakamlar bunlar arkadaşlar özellikle 2.ayda hız tavan yapmış
3. aya girmeme bir ay var özellikle bu ay benım açımdan zorlu geçicek bu ayda mutlaka 2 kg almam lazım minumum yağ ile tabi

Boyle istatistikleri gördükçe kendime küfrediyorum! xD bende bir terslik var demek ki arkadaş! 5 ayda 2 cm anca oynuo biceps te! Yok bole bir sey! Onca emek boşa gidiyor. Vücut yapısıyla , genle alakalı demekki. Kısmette yok naapak...

Hll skilful boyle devam.Bakalım 6-7 ay sonra vucutta belirgin neler degisecek.Hep beraber sahit olucaz.

kellar naptın sen kendımı senı bu işten soğuttum diye düşünüp suçlu hissedicem şimdi:(
ama şöyle birşey var ben bu sporu önceden yaptım bıraktım tekrar başladım ve kas hafızası denilen olay sayesinde hiç yapmayana göre çok ama çok daha hızlı geliştim bir süre sonra bende yavaşlıyıcam merak etme.

Skilful iyi olcu kazandıgın icin kendini suclu hissediyormussun gibi bir hisse kapıldım son mesajında.. :D
Bir "ins bende birkac ay sonra olcu alamayacagım" demedigin kalmıs.. :D

2 ay sonra idmanda sistem değişikliğine gidicem yine hacımle ilgili olucak tabiki :)
bu arada şurdakı fotoğraflara bakınca bayağı değişim var onumuzdeki süreçte koyucam yenı fotoğrafları.

şöyle bi fotoya baktımda kapı gibi adamsın ya kapı küçük kalmış hatta :D

bence daha cok calısman gerekiyor zaten bu sporu ciddiye aldıysan ilerde gayet güzel bir vicudun olur ama kendini zorlamaya bak beslenmene dikkat et

bence daha cok calısman gerekiyor zaten bu sporu ciddiye aldıysan ilerde gayet güzel bir vicudun olur ama kendini zorlamaya bak beslenmene dikkat et
rıdvan öncelikle şu resımlerle alakam olmnadığını söylemek isterım burdaki vücutla şuankı vücudun alakası yok fotoğrafları eklerım senın için(bunu demessem fotoğraflarımı istiyiceğini biliyorum:D)ayrıca çok çalışıyorum iyi beslenıyorum amacımıza ulaşıcağız Allah izin verirse yazın güzel bir vücut çıkartıcaz.

.. 6 ay çalışan bir insan sabırlı insandır her insan sabırla hergün antremanını yapmaz bu sporda sabır ve azim işidir .. azimle .... deler demişler sendede azim var sabırlı olursan eminim istediğin vücuda kavuşursun biraz daha zamana ihtiyacı var vücudunun şuan sitedeki fotoğraflara göre kötü değil , sen yağsız hacimlenmen gerektiğini biliyorsundur o yüzden ayda 1kg bile alsan senin için cok iyi cünkü aldığın kütle kas&et olarak gelir , 5-6 kilo alıpta yağ kütlesi almanın manası yok .. iyi calısmalar skilful

dostum üye fotoları arasında gördüğüm en iyi vücutlardan. bende vücut slim ve kaslı olmalı. Göğüs biraz yetersiz sadece.

Back
Yukarı