SlipKnoT16
Üye
Ne demek
hakkımda soracagınız başka sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sa forumda yeniyim benim vücutta aşırı yağ var
Göbek=103
Göğüs=105
Kol=36 cm boyum 186cm kilom 96.5k.g bu yağları en kısa sürede azaltma için bi öneriniz varmı ben boksörüm ayrıca ramazan dolayısıyla idmanları bıraktım iyice 6-7 kg aldım ramazan sonrası hemen idmanlara baslıcam haftada 4 gün olmak üzere body başlamayı düşünüyorum haftada 2 gün yüzmedir uzun mesafe bisiklet sürüşü ip atlama ws yapmayı planlıyorum bunları yaparkende yanında Hardline Carnifit kullanmayı düşünüyorum bu işten anlayanlar fikirlerini söylerlerse iyi olur benim için kaç ay gibi bi sürede vücudu toplarımbench_O
Bence gelişiminiz gerçekten başarılı , hedef daha fazla hacim mi bilmem ama bence daha fazla hacimlenmeniz vücudunuzu çok çok daha iyi yere getirecektir.Değişimide artırıcak , bölge olarak ben kaslarınızda sadece geri kalmış olarak omuz ve sırtı gördüm ama gelişim devam ediyor sırt büyük bir bölge omuzda kolay belirginlik kazanamayan , tavsiyem fotoğraf atarken bacaklarıda almanız bacak kaslarıda önemlidir bu sporda 3 büyük kas grubundan biridir.
en az oy alan yerde en geri kalan bölgemdir herhalde ? Mesela sırt 3 oy almış , demekki 8 aya göre iyi bir sırt değil![]()
Böyle Bir Vücutta Yağ Oranının Fazla Olduğunu Düşünenler Ne Bu Sporu Yapsın Nede Bu Foruma Girsin Bence![]()
Profilindeki resime göre yorumlarsak karın iyi ama omuz anatomin aynı ben kafa_ bence trapeze biraz ara ver![]()
Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım ancak bu resimler tam anlamıyla gelişimi gösteriyo diğerleri ilk üye oldugum zamanın verdigi heyecanla açmıştım . Bu seferde pozlar eksik ancak sıralama olarak kat ettigim yol görünüyor.
Body yaşantım aralıkları saymazsak salona gittigim günlerin toplamı yaklaşık 8 ay felandır . Aralarda çok uzun aralarda oldu 2 3 aylık aralarda ama 2 aydan aşagı ara vermedim ilk başladıgımda hevesliydim ancak bu hevesim sadece 2 ay sürdü 4 5 aylık bir ara verdim sanırım. Ondan sonra sporu sevmeye başladım ve artık sadece saglık için bu işi yapmaya başladım ilk zamanlarki gibi gösteriş için degil . Bu bilinci kazanmış olmaktan mutluyum tekrar başladım 2 3 ay kadar devam ettim tekrar bırakmak zorunda kaldım bu seferki bırakışım öss yüzünden oldu. Bırakmasamda devam ettirebilirdim ancak aile isteyince bırakmak zorunda kaldım . Sonra tekrar başladım 2 ay gittim ve tekrar bazı nedenlerden dolayı bıraktım şuan 2. ayımdayım ve tekrar önemli bir problem olmazsa bırakmayı düşünmüyorum sadece son 1- 1.5 ayımda supplement kullandım son 1 ay Optimum whey protein tozu kullandım ve 3 haftadır da amino kullanıyorum tarihleri tam hatırlamıyorum 3 hafta olmuştur herhalde Önceden de küçük bi basketbol geçmişim vardı ..
ilk 4 fotograf ilk 4 aylık süreç ancak ilk 4 ayın arasındaki ara verdigim dönemler fotosu yok ondan sonra gelen fotograflar 4. ayımdan sonra ara verdigim dönemlerdeki fotograflarımdan ondan sonraki foto ise ara verdikten sonraki 1. ayım . Ve son 5 fotograf ise şuanki halim. Yorumlarını Bekliyorum arkadaşlar Gelişmesi gereken bölgeler ne yapmam gerektigi vs..