• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

slm arkadaşlarr 3 yıldır bu işi yapıyorum

bestmodel dedi:
valla banada 3 yıl için bu vücut az geldi.Yağlı bir vücut
arkadaşım yağlı bir vücut tamam.senin için yağlı hoş olmayabilir ma bekle bir sabret .şu an 3yılda 36 kilo aldım bu bir başarı değilmi...daha define geçmedim ben...amatör olarak düşünmüyorum canım ...sen amatörsün galiba..

mustafa_1981 dedi:
cortes dedi:
mustafa_1981 dedi:
ömer arkadaşım benim kolum zaten 45 cm.artı ben amino asit nedir bilmem doğal yollarla bu durumdayım.
Kolun bulk 45 cm.Yapabiliyosan parçala birde öyle alalım ölçüyü.
Ayrıca 2 yıldır yapıyorum diyosun ama amino asit nedir bilmiyosun.Çok saçma çoookkk
arkadaşlar siz bildikleriniz dışındaki şeyleri kabul etmiyorsunuz.ben bu şekilde yaptım olamazmı...side çalışın sizinde olsun..doğal yollarla daha sağlıklı oluyor..spor sağlık için değilmi...ben bulk istiyorum kimse defin demesin zevkler ve renler tartışılmaz..ben 3 yılda 36 kilo aldım ve istediğim vücuda kavuştum....memnunum

mustafa kardesim, oncelikle kimsenin moralini bozmasina izin verme, sen istedigin vucut olculeri dogrultusunda calistigini dusunuyosan yolundan sasma. ama 3 yilda 36 kilo almana konusunu saglikli bulman bana kalirsa tekrar dusunulmesi gereken bi konu. Genc insanlar oldugumuz icin vucuttaki fazla yagi onemsemesek te kolesterol artisi bunun da otesinde damar sertligi sorunlari basgosterebilir. Diger arkadaslara katiliyorum, vucudundaki butun yagi yak demiyorum, ama yag kutlesinden bikac kilo verirsen hem daha buyuk gozukeceksin hem daha saglikli olacaksin bence.
bunlar nacizane goruslerim, forumdaki herkes gibi ben de bilgimi paylasmaya, yardim etmeye hazirim.
Iyi antrenmanlar dilerim.

mustafa salıklı olarak kılo almamıssın yılda en salıklısı 5 ıle 7 kg arasıdır ama senkendını boyle seveyosan devam basarılar.

3 yılda 36 kilo ama sanırım senin define halin 90 kilo filan olmalı... bence hazır yaz ayındayken bi diet yapıp sonucları gör, bence defineyi kesinlikle daha fazla seweceksin

mustafa_1981 dedi:
omer41 dedi:
3 yıl için az bence...ne kadar die yapsada az bence bu benim fikrim başarılar..
arkadaşım ben 3 yılda 36 kilo aldım..ve bu vücudu yaptım...memnunum ..varsa bu şekilde sonuç alan yazsın bakalım..
var mustafa arkadasım.ben 1 yıl içinde 79 kılodan 92 kıloya çıktım ve kollar soguk 46 gelıyor.camiada tek degılsın,uzulme.o kıloda o olculere sahıp olmayı ıstemezdım.

3 ayda 36 kilo basarı kıstası degil mustafa
bende askere 94 kilo gidip 6 ayda 69 kiloaya indim
sporada 75 kilo baslıyıp 12 ay icinde 100 kiloya cıktım.. yani 1 senede 25 kilo aldım.. su an 91-92 yim ve fitim.. 100 kilo iken kolum 45.5 46 geliodu.. tek degilsin yani..
sen gurur meselesi yapma define ol
Bodyguardlık dısında BULK in faydalı olacagı bi durum yok
define ol derken paramparca olmana gerek yok, tatlı bulk ta yeterli olacaktır

abi üstüme vazifemi bilmiyorum ama tavrınız biraz yanlış gibi geldi bence daha yapıcı olmak gerek ve yardımcı olunması gerek dalga geçme cabası hiç hoş degil
mustafa abi sana gelince benim gördügüm konuda uzman degilim tabiki ama gögüs bölgen zayıf gibi geldi geri kalanlar gayet iyi duruyor definasyon istemiyo olabilirsin kimi insan öyle gözükmek istiyo ama genede biraz kilo verirsen vücüdun daha iyi görüne bilir en azından 100 altına inersen 95 yuz arası gayet iyi olabilir üst gögüs özellikle yetersiz gibi
şimdiden kolay gelsin saygılar.

arkadaşım 3 yıl boşa gitmiş bence kilolu bir insan gibi duruyorsun.Üstüne bir gömlek giydiğinde kilolu insan gibi olursun.Kaslar hiç belirgin değil.kol 45 isterse 50 olsun şekil ve kas olmadıktan sonra boş.bu benim görüşüm.

3 yıla göre az.Antremanın hakkını ver,değişik teknik taktik uygula ( Süper set,tri set vs. ) hocan bu konuda sana yardımcı olur.Protein ağırlıklı beslen,az karbonhidrat... Haftada 2-3 gün kardio çalış...

çok kilolusun

dostum sen bu vucudla body yaptığını söyleme. sokakta senin kilona ve yağ oranına sahip kişilerin vucudu senden farklı değil. arkadaşların söylediği gibi kilo ver kas oranını arttır. ben 80 kiloyum kolum şuan 44 sen 104 kilosun yani benden 24 kilo fazlasın ve sahip olduğun ölçü benden 1 cm fazla. demekki ben bu yağ oranıyla senin kilona ulaşsam kolum 54 falan olur herhalde. yani sen şuan şişman diye nitelenen katogoriye tabisin. body yapıyorsan ve body yaptığını söylüyorsan belli şekil ve ölçülere sahip olmalısın. sana dostane tavsiyem kilo ver yağ oranını düşür. bu kilo ie yarın birgün bodiden uzaklaşmak zorunda kalırsan alacağın ekstra yağ ile sağlık problemleri yaşarsın bir sağlıkçı olarak bilgine sunarım. kolay gelsin..........

Pump Forever dedi:
3 yılda 36 kilo ama sanırım senin define halin 90 kilo filan olmalı... bence hazır yaz ayındayken bi diet yapıp sonucları gör, bence defineyi kesinlikle daha fazla seweceksin

katılıyorum ama önemli olan senin isteklerin damarlar göründümü insan daha büyük bir şevke kavusuyor!başarılar...

3yıl için az gibi gözüküyor ama daha önceki vücudunu görmeden karar vermek yanlış olur vücudun bu spora elverişli biraz kilo verip mide ve göğüs çalışırsan yaza çok iyi girersin şimdiden kolay gelsin doğru yolda ilerliyorsun bence çok iyi bir vücuda sahip olabilirsin

spormen dedi:
kim tutar be helal yürü be koçum basacaksın bu gidişle ronin kolemanın ensesine sırtına tokatı be

Ne amacı var bu mesajın? :x

maksat biraz neşe katmak olsun diye ben öyle bir mesaj yazmıştım kusuruma bakmayın arkadaşlar dostum sanada başarılar dilerim

Back
Yukarı