mustafa_1981
Üye
arkadaşım ben 3 yılda 36 kilo aldım..ve bu vücudu yaptım...memnunum ..varsa bu şekilde sonuç alan yazsın bakalım..omer41 dedi:3 yıl için az bence...ne kadar die yapsada az bence bu benim fikrim başarılar..
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
arkadaşım ben 3 yılda 36 kilo aldım..ve bu vücudu yaptım...memnunum ..varsa bu şekilde sonuç alan yazsın bakalım..omer41 dedi:3 yıl için az bence...ne kadar die yapsada az bence bu benim fikrim başarılar..
arkadaşım yağlı bir vücut tamam.senin için yağlı hoş olmayabilir ma bekle bir sabret .şu an 3yılda 36 kilo aldım bu bir başarı değilmi...daha define geçmedim ben...amatör olarak düşünmüyorum canım ...sen amatörsün galiba..bestmodel dedi:valla banada 3 yıl için bu vücut az geldi.Yağlı bir vücut
mustafa_1981 dedi:arkadaşlar siz bildikleriniz dışındaki şeyleri kabul etmiyorsunuz.ben bu şekilde yaptım olamazmı...side çalışın sizinde olsun..doğal yollarla daha sağlıklı oluyor..spor sağlık için değilmi...ben bulk istiyorum kimse defin demesin zevkler ve renler tartışılmaz..ben 3 yılda 36 kilo aldım ve istediğim vücuda kavuştum....memnunumcortes dedi:Kolun bulk 45 cm.Yapabiliyosan parçala birde öyle alalım ölçüyü.mustafa_1981 dedi:ömer arkadaşım benim kolum zaten 45 cm.artı ben amino asit nedir bilmem doğal yollarla bu durumdayım.
Ayrıca 2 yıldır yapıyorum diyosun ama amino asit nedir bilmiyosun.Çok saçma çoookkk
var mustafa arkadasım.ben 1 yıl içinde 79 kılodan 92 kıloya çıktım ve kollar soguk 46 gelıyor.camiada tek degılsın,uzulme.o kıloda o olculere sahıp olmayı ıstemezdım.mustafa_1981 dedi:arkadaşım ben 3 yılda 36 kilo aldım..ve bu vücudu yaptım...memnunum ..varsa bu şekilde sonuç alan yazsın bakalım..omer41 dedi:3 yıl için az bence...ne kadar die yapsada az bence bu benim fikrim başarılar..
Pump Forever dedi:3 yılda 36 kilo ama sanırım senin define halin 90 kilo filan olmalı... bence hazır yaz ayındayken bi diet yapıp sonucları gör, bence defineyi kesinlikle daha fazla seweceksin
VinDiesel2 dedi:bencede koc....kim tutar seni....
spormen dedi:kim tutar be helal yürü be koçum basacaksın bu gidişle ronin kolemanın ensesine sırtına tokatı be
sarc4stic dedi:spormen dedi:kim tutar be helal yürü be koçum basacaksın bu gidişle ronin kolemanın ensesine sırtına tokatı be
Ne amacı var bu mesajın? :x