Dexter_Morgan
Üye

Kaslar, CLA, glutamin ve Fibersol-2 ile gelişmiş Ultimate Whey Protein Formula
Hardcore Pro Whey Series nedir ?
Pro Whey, 4 kaliteli doğal protein Whey özel bir karışımı izolesi, Peynir Altı Suyu Konsantre nihai "genişletilmiş sürümü" protein profili Albumin Potasyum Kazeinat ve Yumurta. Protein kaynakları farklı emilim oranlarına sahip olduğundan, bu daha genişletilmiş bir "beslenme zamanı" ve çalışan kaslar için daha komple bir amino asit havuzu için izin verir.
Pro Whey kas beslenme yardımı yanı sıra sindirim enzimi kompleksinin maksimum protein emilimini sağlamak ve şişkinlik genellikle protein ile ilişkili hafifletmek için tam bir spektrum vitamin mineral karışımı içerir. Pro Whey BCAA en yüksek ve maksimum düzeyde geri kazanımı için porsiyon başına bir kuyruklu 7 gram L-Glutamin içerir!
Hardcore Pro Whey Özellikler ve Maç Özeti
7 gram
Fibersol ® -2 Fiber 5 gram
vücut yağ kazanç kontrolü CLA
Full Spectrum Vitamin Mineral Blend hizmet başına L-Glutamine
Nasıl kullanırım?
Önerilen kullanım: PW-30 eğitim veya ek bir yüksek kaliteli, düşük yağlı protein kaynağı gerekli olan herhangi bir zaman sonra 30 dakika içinde, soğuk su 8-12 oz ile karıştırılarak 1-2 kaşık toz tüketin .
Ben bu üründen aldım. Tadı oldukça güzel. Ancak merak ettiğim şey bu üründeki Glutamin gerçek glutamin mi, yoksa acid mi?