Sokakta Laf Atanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gkhan_D
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yolda eşinize,nişanlınıza,sevgilinize vb. laf atsalar ne yapardınız ?

• Şiddet

Votes: 81 80,2%
  • Polis

Votes: 3 3,0%
  • Aldırmayıp Giderdim

Votes: 15 14,9%
  • Diğer(İsteyen belirtebilir uygunsa tabi)

Votes: 2 2,0%

• Total voters
    101
G

Gkhan_D

Guest
Size değil de yanınızda eşiniz,sevgiliniz,nişanlınız varmış gibi düşünün ve yolda yürürken lafı size değil yanınızdakine atarlarsa ne yapardınız merak ettim ? Şimdi laf atılan biz olsak aldırmazdık lafa büyüklükte olurdu ama böyle bir durumda da nasıl aldırmamazlık doğru gelmiyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şiddet konusunu bende düşündüm ama çocukça kaçıyor bence.Karşınızdakine yumruk attığınızda ölme,sakat kalma riskleride var şimdi örnek bakın Sevgilisine Laf Atanı Tek Yumrukta Öldürdü Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Şimdi laf attılar diyelim yanınızdaki sevgili vb. kişiye bu adam ölse hapse girsen ne olur dalmasaydım demez miydin mesela o kadar kolay mı dememek lazım öldürmesi bir vgci tekrar tekrar kafatasına yumruk atması karşıdaki için iyi gözükmüyor.Ben caydım şiddetten açıkçası tabi birde şu durum var yanımdaki sevgili vb. kişi de beni savunmuyor korkak gibi düşüncelere de girebilir fakat ben bunu karaktersizlik olarak görüyorum insan gerçekten sevdiği kişiyi 5-6 kişinin önüne atmak istemez bence.Evet yorumları bekliyorum sizden analizini yapalım durumun iyice en akıllı ve doğru cevabı bulmaya çalışalım :)

yanımda sevgilim varken gerçi yokkende elit semtlerde gezsemde belanın beni nerede bulacağı belli olmayacağından öyle bir durumla karşılaşsam aldırmazdım şimdi onu döveceğim ki elim çok ağırdır hem kaslı hemde aikido biliyorum aslında sakin bırak kavgayı küfür etmeyi bile sevmeyen bir adamımdır ama gerçekten sinirlendiysem ağız burun dümdüz yaparım açıkçası onun için sakinliğimi korurdum birde 2 yada daha fazla kişilerse kafa tutsam hadi beni dövseler önemli değil ama yanımdaki kız arkadaşımada zarar vereceklerini düşünerekten hiç aldırmaz yoluma devam ederdim zaten lafla bir şey olmaz

son haddeye gelmedikçe uzaklaşırım. korkaklık gibi görebilirsiniz ama siz biriyle boğuşurken başkası yanınızdakine zarar verirse ne olucak bu açıdanda düşünmek gerek bana göre mümkün olduğunca kavgadan uzak durmak gerek.
babam polis zaten ama annemle babam ayrı.annemle kalıyorum.

Son düzenleme:
Bende kavgadan uzak durmayı seçmiştim sevdiğim bir şey değil zaten burda önemli olan nokta yanındaki kızın olgun olması olsa gerek o kızın rocky'nin yazdıklarındaki gibi düşündüğünü bilmesi lazım o kadar olgunlukta olmayan kızla da ciddi ilişki düşünülmez zaten bence.Bazı kızlar yok demiş dalsın korkak olmasın falan da burdaki görüşleri de merak ettim bende :) burda olgun düşünen insanlar varmış demek :)

ben bile 15 yaşında çoğu kişiden olgun düşünüyorum valla bazen koca adamların hareketlerine şaşırıyorum :D

umarım herkes bir an önce psiklojik olarak büyür de serseride kalmaz laf atanda :)

Boyle işleri laf atmak olan, cins cins, boş boş gezen adamlar, uyuz, beyni calısmayan tipler... laf atmak ne demek ? neden laf atılırki? alayını uyuz kopek gibi toplatıp gaz odalarında geberteceksin yada sanayi fırınında yakacaksın temizlenir dünya :S

Bu durum kişiden kişeye değişir.
Kimisi ordan uzaklaşmayı tercih eder,kimisi korkaktır kendine güveni yoktur hiç birşey yapamaz.
Bana kalırsa böyle durum göz ardı edilemez. Fiziğimin ve kickbox eğitimimin bana verdiği güvenle kaç kişi olursa olsun , ister sopa yiceğimi bileyim ki bunu o esnada zaten düşünmem her türlü girerim.
Erkek dediğin yanındakini, değer verdiklerini korumalı.
Yaratılış itibariyle erkek gücü temsil eder.
Kadınlar ise zarifliği vs vs..
Bu tür durumlar başıma çok geldi, başım belaya girmedimi girdi. Ama yaptığım şeyden hiç pişmanlık duymadım.
He en doğrusu nedir ordan uzaklaşmak mıdır ? Bu tartışılır,laf atan lavuklar işi daha çok büyütürse , yanındaki insana yaklaşmaya çalışırsa bu durumda da sessiz kalınmaz artık?
Yanımda ki değer verdiğim insana , biri laf atar yada dikkatli bakışlar içersine girerse haddini bildiririm arkadaş buda benim görüşüm...

Bu işlerin bir kuralı yok malesef, 20 kere laf ederler 20 sinde de adamları döversin. yirmi birinci seferde ********in biri takar bıçağı. o 20 kere döverken anlatışını dinleyip helal diyenler, bu sefer böyle bela ararsan sonunda olur tabi derler arkandan :)

ya aslında mantık basit fiziksel bir şey yoksa yürüyüp gidiceksin
yürümezsen en iyi ihtimal zamanını kaybedersin, en kötüsü de ölürsün

şimdi burada klavye başında herkes sakin sakin yazıyor ama o anda adamların karşınızda pispis sırıtması insanı çileden çıkarır bence çoğu kişi burda yazdığı gibi sakinliğini koruyamayacaktır.

bana göre cevabı çok basit body box teknik hikaye öyle bir durum da nişanlıma buradan uzaklaşmasını söylerim daha sonra o şahıslara çekerim emaneti :) severim adaleti yaparım yanımda nişanlım varken tartışma ve kavga hiç hoşuma gitmez

Back
Yukarı