Valla yanımda bir bayan olsa dalarım ölümüne isterse dayak yiyim 10 kişi olsalar bile dalarım bu gurur meselesi,ama bana söyleseler aldırış etmem giderim ısrar ederlerse yine dalarım
bu durumda aldırmam,basıp giderim diyen adamın erkekliğinden şüphe ederim. Bu hayatta namus herşeyden önce gelir benim anama bacıma laf atacak ben polisi arayacağım
örnek diyalog:
-memur bey ben şu sok. şu caddedeyim iki kişi geldi anama sövdü lütfen ilgilenir misiniz !
arkadaşlar kavgayı önermiyorum şidddet en kötü şeydir ama diyorum ki bazı durumlarda dinsizin hakkından imansız gelir.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:08 ----------
anlamadığım yürüyüp gittikten sonra eşinize veya annenize veya kızkardeşinize ne diyorsunuz ?
"-ya aşkım ne yapsaydım orda onlarla senin popona laf attıkları için tartışsamıydım allah korusun ilerletebilirdik belkide beni bıçaklarlardı en iyi ihtimal yaralanır en kötü ihtimal ölebilirdim,biliyorsun ki aşkım benim canım senin popondan daha değerli"
senin dediğin tamda bu cümleye ve benzerlerine tekabül ediyor.
emin ol bu dediklerini yapacak olan adamlar eşine laf bile atmazdı seni o sokakta döver kızınıda götürürlerdibenim dediğimde yanlış bişey yok sadece siz biraz yozlaşmışsınız.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:26 ----------
ya sen o üçüne taktın hadi birisi olsun veya git kız arkadaşını güvenli bi yere bırak öyle git, ya yapma allah aşkına bu hayatta en çok değer verdiğin üç şey nedir bana bunu söylesene dostum ?
anlık bir şey üstüne önceden karar veremezsiniz şu an ne derseniz deyin gerçekçi olmayacaktır ve tavsiyem böyle şeyleri düşünmeyin.
Abi ben 10 kişiyede girerim namusuma laf ettirmem sopada yerim diyenler acaba hiç gerçekten böyle bir durum yaşamışmı acaba.Senin anana bacına laf atacak adamı sen zaten dövdünmü hertürlü pisliğide yapar alır bıçağı sana takar yanındaki korumaya çalıştığın sevdiklerine takar kaçar gider.Zannetmeyin ben dayağımı atar yada yer giderim ha öyle olsa ne ala ama devir değişti ne bakıyosun ayağına adam bıçaklayıp öldürenler geziyor sokaklarda.İstersen 20 senelik boksör kickboksör ol takar bıçağı kaburgana sonra ne şehit ne gazi derler.Yaptığınız spora güvenip yanımdakileri koruyacağım diye daha kötü zarar verdirtmemek lazım.
Birde şunu söylemek istiyorum senin annene sevgiline kızkardeşine laf atacak insanın dediği lafın değeri ne kadar olabilir ki yada laf söyleyenin değeri ? böyle kişilerin dediklerini dikkate alıp çok kötü sonuçlara sebep olmak hiçde akıllıca olmaz.
Ya abi zaten kanunlar var öç mü almak istiyorsun arasın polisi kız arkadaşın sende şahidi ol sözlü tacizden atsınlar hapse 3 yıl sonra yazıyorlar şerefliler şerefi olmayanlar kadar cesaretli olmadıkça falan cesaretliysen ara alsınlar adamları zaten sözlü tacizden içeri girdiklerinde ordaki mahkumlar öğrenince her gün ne yapar bilemem bende fazla yazmak istemiyorum artık mantıklı düşünmeye davet ediyorum ben gençlik dürtüleriyle pek çok hata yapılabilir.konunun buralara geleceğini biliyordum çocuk çıkmış bizim erkekliğimize laf ediyor fikrini söyle çek git yahu laf söylemeye ne gerek var çok haber okumuşumdur yanındaki kıza laf atınca erkekte tepki verince ikisini birden öldüresiye dövenlerin olduğunu zaten sizi seven düşünen bir kızda git kavga et demez eğer derse zaten öyle kız yerin dibine batsın lafla namusa bir şey olmaz aman kime anlatıyorsun ki kahramanlığı sokakta atarlı atarlı gezmek sanan şerefli yaşamayı sokaktaki tinerciyi dövmek sanan ergenlere sonuç olarak herkesin canı kıymet değmeyecek birinin lafını ciddiye alıp hem kendinizin hemde yanınızdakinin canını tehlikeye atmanıza gerek yoktur neyse hayat sizin girin kavgaya dayağı yiyin yanınızdaki kızada zarar versinler hatta öldürsünler sizde mezarın başında vay ne kahramanım ve şerefliyim diye övünün benden bu kadar
Ya abi zaten kanunlar var öç mü almak istiyorsun arasın polisi kız arkadaşın sende şahidi ol sözlü tacizden atsınlar hapse 3 yıl sonra yazıyorlar şerefliler şerefi olmayanlar kadar cesaretli olmadıkça falan cesaretliysen ara alsınlar adamları zaten sözlü tacizden içeri girdiklerinde ordaki mahkumlar öğrenince her gün ne yapar bilemem bende fazla yazmak istemiyorum artık mantıklı düşünmeye davet ediyorum ben gençlik dürtüleriyle pek çok hata yapılabilir.
Bu dürtüler en çok sende var sanırım.
İçerdeki mahkumlar ne yapsın yahu adama.Zaten sözlü tacizden içeri girmen için aşırı derecede cins bir savcıya denk gelmen lazım.
Adam tecavüzcü değil içeride şişleyecekler mi,çok film izliyorsunuz.
Szle tacize 3 yl hapis cezas
Edilen hakaret cinsel taciz kapsamına girmiş ordaki gördüğün üzere.En az 4.5 ay cezası var arttırma gerçekleştirilmişse.
Daha fazla bu konuda yazmaya gerek görmüyorum akıllıca hareket eden sevdiğini düşünen insan hareketini bilmeli.Sen dalarım ederim diyorsan biz ne yapalım artık bizim art bir niyetimiz yok burda cevap yazmakla veya konuyu açmakla herkes görüşünü uygun şekilde belirtir gider internetteki haberleri okuyun bari ne diyeyim kendi kalıplaşmış doğrularınız varsa bizi de ilgilendirmez iyi günler.
Benim sana ne demek istediğimi anlayamamışsın.İşte millete diyorsun dalınırmı edilir mi sabırlı olun vs ama bu tür konuları hep sen açıyorsun ne iş?
Ben sana git dal dağıt demiyorum.
Belki body veya kickboks sana cesaret verebilir ama unutma cesaretli insanlar az yaşar korkaklar uzun yaşar tabi bu demek olmuyorki korkan olun bende zaten laf dememek korkaklık demiyorum oyle bir durumdaki serseriye karşılık vermek veya vurmak aptallıkmı cesaretlilikmi orası tartışılır.Birde söylemek istiyorum kickboks, body, boks yapıp kendine güveni cesareti gelen adam içinde yürek aramasın o apayrı birşey boksla kickboksla olacak iş değil yani.Bu konu tartışılır uzarda uzar, bir çok değişik fikirler çıkar.
Yapı meselesi bu.
Kişiden kişiye değişir.
Kimisi kavgacıdır,kimisi kavgayı sevmez , kimisi o esnada ilersini düşünür o belaya bulaşmak istemez ve yanındaki kişiyi düşünür. Kimisi sinirine hakim olamaz ve bunun cefasını çeker , benim çektiğim gibi.
Dediğim gibi bu kişinin yapı meselesi,benim yapım gereğiyle sessiz kalamam . Ama tabi sessiz kalmayı çok isterim neden yanımdaki insanı ve kendimi riske atmayı isteyim?, şuan doğruyu düşünebiliyorum ama o esnada kendimi tutamam. Ve cefasını çekerim.
Kimi insanlarda o anlık olaylarda doğruyu düşenebiliyor. Bu çok iyi....
Burada bi arkadaş kickbox, body falan yalan demiş ? Neden yalan olsun arkadaşım? Bu tür sporlar insana cesaret, güven veriyor. Doğruyu söylemek gerekirse ben bu sporlara başlamadan önce korkağın tekiydim..... Ne zaman kickboxa ve ardından body'e başladım kendime cesaretim , güvenim geldi.. Ama tabi iş yine yürekte biter..
Bi arkadaş ise aynı benim düşüncelerime sahip, fakat şu kelimesi yanlış olmuş 'bu durumda aldırmam,basıp giderim diyen adamın erkekliğinden şüphe ederim'.
Şöyle düşünüyorum ki iş çok öteye giderse yani saldırganlar işi büyütür, yanındakine sözle değilde'de bedensel bi şekilde tacizde bulunur ise. İşte bu durumda hiç bi erkek sessiz kalamaz....
Ama sadece sözle bir gerilme ortamı varsa , oradan tabi uzaklaşmak gerekir. Kendimizi düşündüğümüzden değil,yanımızdaki değer verdiğimiz insanı düşünmekten.
Ama ben ve benim gibi düşünen kişiler sessiz kalmamış ve bedelini ödemiştir.
Bazı kişiler polisi falan aramaktan bahsetmiş, oraya polis geleseye kadar neler olur sizce?
Ve bu ülkede bana kimse adaletten bahsetmesin.