Arkadaşlar bu mesajın ardından 2 sene geçti dizimi çok kuvvetlendirmeme rağmen dizden gelen takur tukur sesler gitmedi,doktora gidiyorum muayeneler temiz çıkıyor.MR'lar temiz çıkıyor.Ama yolda geceleri yalnız yürürken tak tuk sesler bana eşlik ediyor.Dizimin en kuvvetli olduğu dönemlerde dahi bu ses hiç eksilmedi.Sol diz ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu(koptu-hamstring tarafından bağ alınıp oraya takıldı) ve iç dış menisküs tamiri geçirdim.Kilo problemimde var üstatlardan program bekliyorum.Herkese basketbol ve fitness dolu günler diliyorum.
Arkadaşlar bu mesajın ardından 2 sene geçti dizimi çok kuvvetlendirmeme rağmen dizden gelen takur tukur sesler gitmedi,doktora gidiyorum muayeneler temiz çıkıyor.MR'lar temiz çıkıyor.Ama yolda geceleri yalnız yürürken tak tuk sesler bana eşlik ediyor.Dizimin en kuvvetli olduğu dönemlerde dahi bu ses hiç eksilmedi.
Ayrıca hamstring'lerden alınan bağ nedeniyle ne kadar zorlarsam zorlayayım belli bir ağırlıktan sonra hemen kramp giriyor.Benzer durumu yaşayan yada önerisi olan arkadaşların tavsiyelerine açığım.
Ayrıca Glucasamine and chondritine'de kullanıyorum ancak etkisini hissetmeme rağmen öyle aman aman bir destek olmadığını düşünüyorum.
Sol diz ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu(koptu-hamstring tarafından bağ alınıp oraya takıldı) ve iç dış menisküs tamiri geçirdim.Kilo problemimde var üstatlardan program bekliyorum.Herkese basketbol ve fitness dolu günler diliyorum.