Sol kolu açarak (Lateral raise) damacanayı uzun süre tutmak?

Mümkün kılmaya çalışıyorum. Bu konuda kollarım çok sağlam. Bayağı sağlam. Şakaya gelecek düzeyde değil, zira profesyonel bir yarışma olsaydı Türkiye'de şansım olurdu. Şu anda 10.5 kg eden bir damacanayı (Dambıl değil, tutması da zor, hacmi dengelemesi de. Bir kısmı içilmiş düz damacana) 15 saniyeye kadar tutabiliyorum, videoda o kadar olmadı ama. Valla yalan söyleyemem, bütün damacanayı (20 kg ediyor) 20 saniye tutmak istiyorum. Çok mümkün görünmüyor ama iki eliyle 20 kiloyu 1 dakikadan fazla tutanlar var. (O daha kolay bir açıda gerçi, guinness "ciddiye alsam mı bilemedim" rekoru) Yapmak istiyorum.

Rekoru bilmem ama kilolar ve göbek almış başını gidiyor. Powerlifting yapın bence Strong Man falan olursunuz belki.
Evet, göbek bölgesi yağ dolu. Toplam yağ oranımı direkt fırlatan da o. %30'un üzerinde. Bacaklar falan ilginçtir kas kaplı. Bu konuda nadir bir örnek olabilirim. Göbek gitse (Ki aşırı yemek yapıyor diyorlar. 160 kiloydum ayrıca, 125'e yakınım) belki çok rahatlayacağım. Çalışmaya devam.

Bu üyeyi bir yerden hatırlıyorum ama nereden o_O @ulaire sence nereden ?
Bu arada omuz kapsülleri ne halde düşünemiyorum bile umarım bir süre sonra gelip "Lateral Raise yüzünden sakatladım" diye mesaj geçmez.(Gerçi tam Lateral Raise de değil İsometric Lateral Raise daha uygun olur

Back
Yukarı