Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
vücudunuz çok hacimli duruyor özelliklede göğüsler dolu dolu duruyor programınızı ve antreman tarzınızı ve max çalıştığın ağırlıkları yazabilir misiniz
ölçüler beni şaşırttı ben çok daha büyük rakamlar tahmin ediyordum sanırım kaslar orantılı gelişince birbirlerini gölgede bırakmayarak daha iri gösteriyor sizi![]()
programım çift bölge üzerine standart çalışma, 1.gün göğüs biceps, 2. gün omuz triceps, 3.gün sırt bacak kalf, 4.gün dinlenme, 5.gün göğüs kalf, 6.gün biceps triceps şeklinde, her zaman en az 8 tekrarda kaldırabildiğim maksimum ağırlık bazen 6 tekrarda kaldırabildiğimi çalışırım. yani 6-12 tekrar arası kalf hariç. kalfta 12-16 arası kaldırabildiğim ağırlıkta çalışırım.
max bench press 120 kg 8 tekrar, squad 170kg 8 tekrar, barbell row 100kg 8 tekrar, barbell curl 60kg 8 tekrar, leg press 300kg 10 tekrar, lying triceps press 60kg, shoulder barbell press 90kg 8 tekrar, deathlift 120 kg 8 tekrar şeklinde. bench press maximalim de 198 kg
eğe sürede hata yapmıyorsan 2 yıl için bence ileri bir vücut..genetiğinin uygun olduğunu düşünüyorum..ki bunun yanında beslenmene dikkat ettin heralde..
ayrıca 40cm kol ölçün resimde daha fazla gözüküyor..daha doğrusu triceps pozu vermediğin için bicepse göre böyle konuşuyorum..demekki tricepslerinin bu ölçüye katkısı çok olmadı..onlarda da sorun yok diyorsan bir daha ölç derim zira daha fazla duruyor..