Soprano
Üye
Merhaba arkadaşlar. Adım Emre. 21 yaşındayım. Boyum 180cm. Aranıza yeni katıldım. Ben yaklaşık olarak 6 yıldır kendi çabalarımla evde vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum. 2 Adet 9 kg'lik dambıllarım, şınav, mekik, barfiks ve koşu ile 6 yıl kadar bir şeyler yapmaya çaba gösterdim. İlk başladığımda yanlış hatırlamıyorsam 170 cm küsür boylarında ve 85-90 arası kilodaydım. Son 3 aydır salona gidiyorum ve oradaki hocamın da önderliği ile birlikte çalışıyorum. Fazla uzatmadan resimlere geçiyorum arkadaşlar. Evde yaptığım zamanalardan pek resim bulamadım. Bu resimler 3 aylık bir sürecin sonuçları. 3 ay 1 hafta diyede biliriz. Pek büyük kas meraklısı değilimdir. O yüzden pek ölçmem kaslarımı. Amacım aynaya baktım mı göze hoş gelen bir vücut oldu her zaman. Bir Lazar, Jeff, Alon, Marc vb sporcular gibi olmak hep hayalim. Şuan hayal çünkü onlar kadar bu işe maddiyat ayıramam. Ayrıca belirtmek isterim ki hiç bir suplement kullanmıyorum. Şuana kadarda hiç kullanmadım. Uzatmadan dedim yine uzattım
Resimleri koyuyorum şimdi 
Kol: 37.5 CM Soğuk olarak ve sıcak 38.8 cm hatta 39'da olabiliyor bazen. Dediğim gibi büyük kas meraklısı değilim şuana kadar sadece kollarımı ölçtüm ben parçalanmış yani yağ kütlesi yerine et koyup has kası seviyorum. Şuan 78 kg'yim.
Bunları yaklaşık 2-3 gün önce çektim.
Bu resimde 2 gün önce. Üstteki resim salona ilk başladığım gün.(Yaklaşık 2 aydır evde de çalışmıyordum salmıştım açıkçası biraz.) Alttaki resim ise şuan ki durum.
Buradaki resimlerde yaklaşık 1.5 hafta öncesi.
Bu resim 1 gün öncesinden. Bacaklarım biraz cılız çıkmış gibi geldi fakat bacak çalışıyorum kesinlikle es geçmem. Squat 105 kg'ye ulaştım en son çalışmamda. 4 setden 10-10-10-12 tekar yaptım 105 kg ile.
Buda 1 gün öncesinden.
Elimde olan resimler şuan bunlar. Umarım kural dışı bir şey yapmamışımdır. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şuan kendimce dikkat ederek biraz daha yağdan kaybedip kaslarımı belirginleştirmeye çalışıyorum. Definasyon diyebiliriz yani. Dediğim gibi büyük kas meraklısı değilim fakat 2 cm daha büyütmek istiyorum kollarımı ki gerisi de beraberinde ilerler.

Kol: 37.5 CM Soğuk olarak ve sıcak 38.8 cm hatta 39'da olabiliyor bazen. Dediğim gibi büyük kas meraklısı değilim şuana kadar sadece kollarımı ölçtüm ben parçalanmış yani yağ kütlesi yerine et koyup has kası seviyorum. Şuan 78 kg'yim.
Bunları yaklaşık 2-3 gün önce çektim.

Bu resimde 2 gün önce. Üstteki resim salona ilk başladığım gün.(Yaklaşık 2 aydır evde de çalışmıyordum salmıştım açıkçası biraz.) Alttaki resim ise şuan ki durum.

Buradaki resimlerde yaklaşık 1.5 hafta öncesi.

Bu resim 1 gün öncesinden. Bacaklarım biraz cılız çıkmış gibi geldi fakat bacak çalışıyorum kesinlikle es geçmem. Squat 105 kg'ye ulaştım en son çalışmamda. 4 setden 10-10-10-12 tekar yaptım 105 kg ile.

Buda 1 gün öncesinden.

Elimde olan resimler şuan bunlar. Umarım kural dışı bir şey yapmamışımdır. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şuan kendimce dikkat ederek biraz daha yağdan kaybedip kaslarımı belirginleştirmeye çalışıyorum. Definasyon diyebiliriz yani. Dediğim gibi büyük kas meraklısı değilim fakat 2 cm daha büyütmek istiyorum kollarımı ki gerisi de beraberinde ilerler.
Son düzenleme: