• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Soprano - 3 Aylık Salon Ve 6 Yıllık Evde Çalışma

Stygia sag olasin kardesim. O kadar detayli saymiyorum. Beslenme olarak dikkat ediyorum. Bir vucutcunun yememesi gereken seyleri yemiyorum. Hamur tatli vb. Normal yemekleri yemeye devam ediyorum. Yani evde kuru fasulye mi var bi tabak yiyip kalkiyorum. Yogurdu kesinlikle eksik etmiyorum hic bir ogunumden. Su cok iciyorum sadece antremanlarda 1-1:30 saat suruyor 2-2.5 lt su iciyorum. Gun icinde toplam 4 u 5 i buluyor. Su icmeyi cok seviyorum. Bu sekilde beslenmem yani. Suplament olarak bisi kullanmiyorum.

Alvel

Tesekkur ederim kardeşim

tebrik ederim emeklerinize deymiş

Tebrık ederim azmin için hangi aletlere çalıştığını yaxarmısın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İlerki zamanlarda antreman programlarımı paylaşacağım bro.

şöyle bir resimde paylaşmak istiyorum. Telefonumun kamerasına toz girdi çok kötü çekiyor kusura bakmayın.

10175950_10203460597786014_8610718645855317034_n.jpg

Kardes cok temiz harika bi kutle artisi var,darisi basimiza :D ant programini merak ediyorum ozelikle cardio nu nasil yapiyorsun mesela :p

Şimdi kendime göre düzenlediğim programlarımı paylaşacağım ve bir tanede resim ekleyeceğim son halimden. İngilizce bildiklerimi ingilizce, bilmediklerimi ise türkçe yazacağım.

Pazartesi - Omuz

Dumbell Press - 3x20 (15 Yarım 5 tam)
Çeneye Çekiş - 4x10
Öne Açış - 3x12
Enseye Press - 12-10-8 (Ağırlık Arttırarak)
Arka Omuz Açış - 3x12
Yana Açış - 3x20

Salı - Sırt

Barbell Row - 3x10
Lat Pulldown - 12-10-8-6 (Ağırlık Arttırarak)
Barfiks - 3 Set Her Set Maks. Tekrar
Kürek - 12-10-8-6 (Ağırlık Arttırarak)
Dumbell Row - 3x10
Ters Mekik - 3x10

Çarşamba - Göğüs

Incline Benc Press - 15-12-10-8-6 (Ağırlık Arttırarak)
Dumbell Benc Press - 12-10-8-6 (Ağırlık Arttırarak)
Dumbell Fly - 12-10-8-6 (Ağrılık Arttırarak)
Cable Crossever - 3x12
Dips - 3x15

Perşembe - Ön Ve Arka Kol

Barbell Curl - 12-10-8 (Ağırlık Arttırarak)
Rope Hummer Curl - 12-10-8 (Ağırlık Arttırarak)
Consantre - 4x10
Z Bar Dar Tutuş - 12-10-8 (Ağırlık Arttırarak)
Incline France Press - 12-10-8 (Ağırlık Arttırarak)
Rope Pushdown - 12-10-8 (Ağırlık Arttırarak)
Dumbel Ext. - 3x10

Cuma - Bacak

Komando Yürüyüşü - 4 Set (1 Set Toplam 20 Adım)
Squat - 5x15
Arka Bacak Press - 4x12
Leg Press - 5x12
Ön Bacak Press - 4x15
Calf - 4x25

1 Gün ara ilede mide yapıyorum ve mide çalışrken her zaman ekstra ağırlık kullanıyorum vücut ağırlığım ile çalışmıyorum. Kardio, mide antremanlarını saymazsak haftada 1 kere yapıyorum. Bazen yapmayada biliyorum. Kardiomda ise 30 dk ortalama 55-65 arası hızla bisiklet, ve 3 setten 3 ayrı hız ayarı ile koşu yapıyorum. 18-22-25 hız ayarları. Öncelike 15'te 4-5 dakika koşuyorum sonra bu hız ayarlarında sürekli 1 dakika koşup yürümeye alıyorum aleti ve bırakıyorum. Fakat dediğim gibi pek kardio yapmıyorum antremanlarım zaten çok terli ve yorucu geçiyor.

Buda resim arkadaşlar;

8nP56a.jpg

gayet başarılı şık bır vücud arkadaşım, 6 yılını verdığın şınav barkfıks ve ev antrenmanı emın ol senın bu güzel vücudunu asıl bu noktaya getıren antrenmandı, sırtın ve trıcepslerın çok ıyı durumda barkfıks ve şınavın büyük katkısı var vücudunda ağırlık ıdmanıyla kısa zamanda bu kadar verım almanın tek sebebı yapmış olduğun 6 yıllık alt yapıdır gayet başarılı tebrık ederım

Evet haklısınız o altyapı olmasa bende inanmıyorum bu kadar kısa zamanda böyle gelişeceğine. Hocamında büyük etkisi var tabikide. Benle çok iyi ilgileniyor ve bence tekniği mükemmel vücudu resmen aptallaştırıyor her antremanda.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

pazu ve arka pazu aynı gün yapıyorsun kol gelişiminden memnunmusun çünkü bende ikisini kombin yapmayı düşünüyorum bi fikir almış olurum
ve bide varsa tabi başlamadan önceki kol ölçün kaç ve şimdii kaç ?

Back
Yukarı