SORU-CEVAP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Tunc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tunc senin universiteye hazirlandigin zamanlari hatirliyorum o zamandan ne olacagin belliydi. Ellerine gonlune saglik mukemmel form.[DOUBLEPOST=1563044443][/DOUBLEPOST]Sirt ve kanati nasil ayiriyorsun onu merak ediyorum
Teşekkür ederim OKR güzel sözlerin için
Kanadı göğüs gününde 2 yahut 3 hareket olarak yapıyorum pazartesi göğüs kanat günüm
Çarşamba günleri de sırt yapıyorum,sırt günüm temel hareketlere ve supersetlere dayalı suan diyette olduğum için yüksek tekrarli ve nabzı yüksek antrenmanlar yapıyorum

Tunç bey , bu forumda yeniyim ve daimi olarak aktif bir şekilde takip etmeyi düşünüyorum.Sorum şu
Yaşım 17 Boy:186 Kilo:80
Hipertrofi için bulka girmek istiyorum günlük 3300 kalori almam gerek makro hesabımı vesaire kendi başıma hallettim.Hipertrofi için daha fazla hacim kazanmak için bir antrenman programı yapmam gerek henüz antrenman programları için bir yazıya bilgiye denk gelemedim.Anlayacağınız üzere daha fazla hacimlenmek ve kas kütlemi arttırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirm

Tunç bey , bu forumda yeniyim ve daimi olarak aktif bir şekilde takip etmeyi düşünüyorum.Sorum şu
Yaşım 17 Boy:186 Kilo:80
Hipertrofi için bulka girmek istiyorum günlük 3300 kalori almam gerek makro hesabımı vesaire kendi başıma hallettim.Hipertrofi için daha fazla hacim kazanmak için bir antrenman programı yapmam gerek henüz antrenman programları için bir yazıya bilgiye denk gelemedim.Anlayacağınız üzere daha fazla hacimlenmek ve kas kütlemi arttırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirm
Beslenmeni+dinlenmeni halletigini varsayalım:Bulk ve diyetteki antrenman farkı nedir tekrar sayıları mı antrenman şiddeti mi düşük tekrar yüksek ağırlık mı kasa daha çok zarar verir yüksek tekrar düşük ağırlık mı. Aslında kas tekrar saymaz kas ona verilen hasara bakar, yani kısaca hem dusuk tekrarların bulunduğu (min5) hem yüksek tekrarlardan olusan(max18) içinde supersetlerin olduğu antrenman programları her zaman verimli sonuç verir. Dennis james in 5k dolara yazdığı programda bile bu boyledir ☺

Merhaba Tunç, SARM’s hakkında bilgin var mı? IFBB Pro sporcu olan Murat Gönül paylaşıyordu bir aralar Ostarin falan acaba gerçekten çalışan ürünler mi diye merak ettim açıkcası bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim. Dünya şampiyonasında başarılar diliyorum. Takipteyim.

Back
Yukarı