4 kutu bitmemistir ama su ana kadar faydasi var mi ?
4 kutu bitti 2 hafta önce yazmayı unutmuştum iyi ki hatırlattın ürünün faydasından önce kendi vucut bilgilerimi yazıp ürün hakkındaki tecrübelerimi yazayım okuyanlar da ona göre
yorumlayıp kullanıp kullanmamaya karar versin
2008 de bu spora gayet amatör bilinçsizce başladım(2,5 saat vg antreman beslenme rezil ögrenci evi bilgisizlik vs..) 2011 de askere gidene kadar böyle devam etti
askerden 98 kg geldim (bu arada şu an yaş 26 boy 1,88 kg 88 bf %12 tahmini) 2012 den bugüne forum ve yeni tanıştığım hocalalarım sayesinde bilinçli olarak bu sporu yapıyorum (supp kürlerimle birlikte)
yani anlıycağınız bünye 2 yıldır supp kullanımına alışık o u yüzden üründen aşırı bi sıçrama steroid etkisi beklemedim
geleyim ürünü kullanıma ilk kutuyu on/off gün farketmeksizin günde 3 hap kullandım ana öğünlerle birlikte(aşaıdaki linki dikkate alarak kullandım)
Spinat Extract Nasıl Kullanılır | Spinat Extract Kullanma
fakat ilk kutu böyle heba oldu hiçbir etki göremeden daha sonra
Spinat Extract İftiraları ve Beta-Ecdysterone Kürü aynı sitede bu makaleyi okuduktan sonra
elimde kalan 4 kutuyu makalede yazan biçimde kullandım (kilomu baz alarak günlük4-5 tane off gün 4 on gün 5 )
bunlarıda on gün de sabah kahvaltı 1 hap öglen 1 hap spor sonrası wheyle 1 hap gece yatmadan 2 hap(sabaha karşi testo salgılandığı için)
bu kullanımın etki etmediğini söyleyemem normalin üstünde bi libido artışı ve sırtta ensede kıllanma yaşadım yan etki olarak
kutu bitince ölçüm yaptım omuzlarımda (aslında hiç huyum değildir sadece aynadaki görüntüyü referans alıyoru kendime)
hocam kutuya başlamadan önce 122 olan omuz genişliğim 124 çıktı (spinatı kullanırken protein alımımı 24 gr artırdım fazladan 1 ölçek phase8 ile bi ölçek günde 2 kere ara öğünlerde)
sözün özü ürün etkili mi bana sorarsanız etkili ama çok üst düzey bi etki beklemek anlamsız
bi daha kullanırmıyım bence gereksiz pahalı kullanmam çünkü tam etki görmek için 4 kutu yetersiz 8-10 kutu kullanmak lazım kesintisiz oda fazla maliyet
kullanmak isteyenlere tavsiyem bence ürün supplementlere yeni başlayanlar için ideal olabilir ama 2-3 yıldır bu sporu bilinçli yapanlara fazla etki göstereceğini sanmıyorum
çok uzun yazı oldu ama umarım kafasında soru işareti olanlara bi yardımım dokunmuştur..