Kar Katili
Üye
Merhaba abiler ablalar ben hayatımda hiç sigara , alkol , nargile olsun vücuduma zarar verebilecek herhangi birşey kullanmamış bir insanım kendime tek zararım kola ve bilgisayar vardı artık kolayıda azalttım eskiden sabahtan akşama kadar pcde oturup günde 2.5 litre kola içerken şuan haftada en fazla 1-1.5 litre kola içiyorum ve pcye artık neredeyse oturmuyorum bile tek sorunum uyku ve beslenme benim en büyük hayalim asker olmak ve asker-polis abilerimden aldığım tavsiyelerde sporu asla bırakmamam gerektiğini ve mülakatlarda ve eğitimlerde büyük etkisi olacağını bunun yalnızca fiziksel değil zihinsel olarak güçleneceğimide söylediler bende zaten spora her zaman başlamak istemiş ama bir türlü spora düzenli olarak başlayamamış bir insanım yaşım 16 boyum 1.75 kilom ise 70 vücudumun alt tarafı üst tarafına göre biraz daha kalın (bacaklarım kalın ancak kollarım biraz ince göğüs kaslarım pek belirgin değil) gibi görüyorum ben şimdi öncelikle sizden hangi spora başlamam gerektiği konusunda tavsiye istiyorum boksu izlemekten büyük keyif alıyorum genelde ve koşu yapmakta istiyorumki ben eğitimlerde koşunun büyük etkisi olacağına inanıyorum çünkü Özel Kuvvetlerdeki Askerlerimizin günde 35 KM koştuğunu duydum koşu yapmayı çok istiyorum ancak alan bulamıyorum kendime ama onunda bi çaresine bakarım birde internette şöyle birşey okumuştum "eğer haftada ikiden fazla koşuluyorsa, yediğinize içtiğinize dikkat etmeniz gereken mesafe. zira farketmeden yavaş yavaş eriyip zayıflarsınız; çirkin çelimsiz biri olursunuz." zayıflamak değil hatta kilo almak istiyorum . Yani kısacası bir spora başlamak istiyorum ama amacım profesyonel sporcu olmak değil beni güçlendirecek, çevikliğimi, hızımı artırabilecek vücudumu dengeye sokabilecek düzenli şekilde yapabileceğim bir spor önerisi istiyorum sizlerden ve bunun yanında beslenme ve uykumu düzene sokacağım haftanın her gününü spora ayırabilirim zaten okuldan geliyorum bütün gün evdeyim şuanda sadece vücut ağırlığım ile çalışıyorum spor yapmaktan da büyük keyif alıyorum. Bilenler varsa İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum koşulacak uzun mesafe koşu yolu varmıdır bu konudada tavsiye verirseniz çok sevinirim.
Son düzenleme: