Spor öncesi ne yenmeli?

Rusça (Kiril Alfabesi) ile yazıldıgı için google tam çıkmaz uygun zamanda buraya kutusu ve resmiyle birlikte koyarım

Benim kendi tarifim şöyledir. Herkese tavsiye ederim...

Yulaf ezmasi, buğday ezmesi ve toz kepekten oluşan bi karışımım var, onun içine haşlama yumurta küçük küçük parçalanır. İçine yogurt, ketçap, bol bol kırmızı ve kara biber atılır. Kıvamı çok katı olduğundan birazda kefir dökülür. (ölçüleri kafanıza göre belirleyebilirsiniz)

Antremandan 1-2 saat önce yiyorum bunu. Ardındanda bir bardak ginsengli yeşilçay ve bir maden suyu içiyorum.

Bu kadar karışık bi şey herkesin hoşuna gitmeyebilir ama ben tadını seviyorum. Ayrıca uzun süre enerji sağlıyor. Redbull aldığımda bile böyle antreman çıkartamıyorum.

forumda ketçap tüketiminin sağlıklı olmadığını okumuştum onun yerine salça veya dometes rendelesek ?

evet vuctta nasıl çalıştığını ve naısl bir görev aldığına değinmiş verdiğin link teşekkürler

Tornoda hocam peki bunun fiyatları hakkında bilgi verebilir misin?

Bu arada antremandan önce sadece soslu makarna ya da pilav yiyorum artık. Diğer tarifler çok uğraştıyor ve malzemelerini bulmak zor. Makarnanın iyi enerji verebileceğini söyledi antrenörüm. Profesyonel koşucular, bisikletçiler yarış gününe kadar makarna diyeti yapıyolarmış enerji depolamak için.

özelden msj atarsan sana daha detaylı bilgi verebilirim.

Back
Yukarı