Spor ekipmanını uyguna almak...

Uzun zamandır almak istediğim ekipmanlar vardı. Bütçm yetmediği için alamıyodum. Shop&Miles platformu sayesinde biriktirdiğim milleri spor ekipmanları alışverişimde kullandım. Yeni bir spor programına başlamak için gereken malzemeleri alırken, millerle ödeme yaparak bütçemi rahatlattım. Sadece spor yapmayı sevenler için değil, herkes için önemli bir avantaj sağlıyor.

Millerimi kullanabileceğim markalara bende baktım. Birçok seçenek vardı. Hatta giyim olan çok cazip geldi ama bu senen hiç konsere gidemedim. O yüzden millerimi burada kullanmaya karar verdim. 10.000 Mili 2000 TL’lik hediye çekine çevirdim. Şimdi ise sevdiğim sanatçıların yakın tarihlerdeki konserlerine bakıyorum. Tabi bir de bilet bulabilirsem. Nasıl yapacağınız da ShopandMiles sitesinde mevcut. Sizde size en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Spor yapmayı seven biri olarak, evde kullanmak için yeni bir yoga matı almayı düşünüyordum. Kedim önceki matımı ısırıp parçaladığı için yenisine ihtiyacım var. Matın yanında başka spor aleti ve kıyafeti almak istedim. Fiyatlar biraz yüksek gelince puanlarımı kullanmaya karar verdim. Böylece istediğim matı ve eşyaları uygun fiyata aldım.

Bende spor kıyafetlerimi böyle almıştım. Aslında vardı ama ne olur ne olmaz yedekli olamsı daha iyi olur diye aldım ki iyi ki de almışım. Sonrasında fiyatları çok çıktı. Millerle ödeyebilmen de çok iyi olmuş. Bende link üzerinden bakmaya başlayayım bakalım başka neler alabilirim.

Biriken millerimle spor malzemeleri aldım ve süper bir fırsat yakaladım. Satın alma süreci sorunsuzdu. Özellikle spor yapmayı seven biri olarak, ihtiyaç duyduğum tüm malzemeleri burada bulabilmek beni çok mutlu etti. Aldığım ürünlerin kalitesi beklediğimden de iyiydi. Üstelik, siparişlerim kısa sürede elime ulaştı ve hiçbir sorun yaşamadım. Eğer spor yapıyorsanız veya spor malzemeleri almak istiyorsanız, Shop&Miles’ı mutlaka deneyin. Memnun kalacaksınız.

Back
Yukarı