spor esnasısında suya protein tozu karıştırsak nasıl olur

BIGWHEY WHEY PROTEİN diye bir protein tozuna rast geldim fiyatıda uygun paketi 5-8 tl arasına geliyor 25 gr protein var ben spordan sonra zaten yemek yer ayran içerim sonra da ülker protenli süt yada sek proteinli süt içerim bu tozu antreman esnasında içtiğim 1 lt lik suyun içine atsam faydası olur mu tadı nasıl oluyorr tozların malum hiç kullanmadım da mide bulantısı yapar mı acaba spordan sonra zaten yeterince midem sıvıyla doluyor ve afedersiniz tuvalet ihtiyacı hasın oluyor onun için bu tozu antreman esnasında kullanabilirmiyim teşekkürler

1 lite suya atarsan miden bulanır. 200 250ml suyla ana tat verir.

Protein Tozu Kullanimi;
yeni baslayanlara spordan sonra yagsiz 200 ml sutle 1 servis
ortalara spordan 40 dak once yagsiz 200 ml sutle 1 servis, sonra yagsiz 200 ml sutle 1 servis
ileriye de sabah ac karnina yagsiz 200 ml sutle 1 serviss,pordan 40 dak once yagsiz 200 ml sutle 1 servis, sonra yagsiz 200 ml sutle 1 servis tavsie edilio...
Bos gundede yine sabah ac karnina yagsiz 200 ml sutle 1 servis alin.
Sut 200 ml olcak veya su,servisde 30 gram civari protein tozu bazilari 30-45 gr civari oluo markaya gore deismekte...

ama sporla alin denmior...su bile az az derler yada bitirince az su icin derler...
sonrada protein tozu disinda 1 saat civari sonra muz-ayran-hurma-sivi karbonhidrat (meyve-sebze suyu) tavsie edilir...dimi yanlissa dogrusunu yazinda yanlis yonledirmeyelim?
yine poset yada kovada 4000-4540 gramlik tozlari tavsie ederim yurtici pahali derseniz yurtdisindan getirtin...

Sütle protein tozu içilmez. Sindirimi çok uzun sürer. Antremandan sonra ve sabah kalkınca kullanımı uygundur. Günde 3 defa kullanımı fazladır.

Back
Yukarı