Karkat
Üye
Merhaba dostlarım, ben yaşıma göre biraz fazla kilolu biriyim. Yataktan kalkamayacak ya da normal hareketleri yaparken aşırı zorlanacak derecede de değil. Balık etli diyelim, yani iki üç kolumu sallasam 2 ayda etkilerini gösterir, fite girerim. Ancak benim irade konusunda çok problemlerim var arkadaşlar. Ben ayağa kalkıp spora yapana kadar binbir türlü şeytanla mücadele ediyorum. “Yapma” diyorlar. “Sonra yaparsın” diyorlar. “Ne olacak bir günlüğüne aksatsan, sonra devam edersin” diyorlar. Hepsinin yanlış olduğunu biliyorum ama ah bir çekici geliyorlar var ya sımsıcak yatakta yarı uykuluyken bu düşünceler. En ufak aksatışta direk bozulacağını biliyorum dengemin ve aksatmaya devam edeceğimi biliyorum, yürüyüşü, sporu. Halbuki dünyanın en sağlıklı insanı gibi hissediyorum kendimi hafif tempoda koşarken. İşte bu yüzden bunu size sormaya karar verdim, elbette aranızda irade konusunda sıkıntılar çekmiş olanlarınız vardır, ben bu konuda ne yapmalıyım arkadaşlar? Kendimi telefonun başında, yatarken o kadar iğrenç hissediyorum ki resmen kendimi yok edesim geliyor. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.