Spor Salonları için 1. ve 2. program resimli (duvara asılan sabit program)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanıtladığınız için teşekkürler,yarın ki antremanda bi proğram hazırlicak hocam onu denicem eğer yetersiz geldiğini hissedersem bu proğrama geçicem

flexor hocam,emeğinize sağlık artık daha bilinçli çalışacağız.sayenizde öğrenmiş olduk ne kadar eşekkür etsem azdır...takipçinizim :))

Resimleri yenilerseniz sevinirim

Bir çok spor salonu gezdim ve gördümki sadece yazıyla programlar asılmış. kimi orjinale bağlı kalarak kimide yarı latince yarı türkçe yazmış. Hareketler dünyanın her yerinde aynıdır çinde de barbell curl diye yazılır triceps diye bilinir.

Bir başka salonda farklı terimlerle öğrenmiş bir kişi hocanın sistemine uyum çekmekte zorlanabilir. o yüzden tüm salonları hareketin orjinal ismiyle öğretici şekilde öğretmelerini rica ediyorum aşşağıdaki çalışma bunun için yapılmıştır. doğru nefes tekniği,hangi kası etkilediği,kaç tekrar yapması gerektiği,hareketin nasıl yapılacağı belirtilmiştir.

Tr deki tüm siteler içinde yine ilk defa bftr spor salonları için sabit program hazırladı bu program tüm spor salonlarına BFTR nin bir hediyesidir.

Not: resimler A3 boyutundadır. (30cmx42cm) resime tıkladığınızda orjinal boyutu farklı kaydet diyip masa üstüne kaydedin ve dijital baskı yaparak çerçeveleyin. Aşşağıdaki örnek gibi

ÖRNEK

1. Program
1 Ay yapılır 1 gün gelinip 1 gün dinlenilir. 2 setle başlatınız.

2. Program 1.Gün
2 Ay yapılır. 2 gün gelinip 1 gün dinlenilir. 2 setle başlatınız.

2. Program 2.Gün

bendemi sorun var yoksa resimlerin linklerindemi resimler görunmuyor :(
''this image or video has been moved or deleted '' yazılı bir resim çıkıyor link kırılmıs galiba

flexor hocam rica etsek linkleri güncelleyebilirmisiniz.? kırılmış sanırım. veya indiren arkadaşlar yüksek çözünürlükte paylaşır çok minnettar oluruz..

Resimlerin linki ölmüş yenilenirse ve direkt olarak foruma yüklenirse daha iyi olur şuan sadece yazıyı okuyabildim resimler gözkmüor :)

Salonda kişiler programı hatasız yaptığı gibi okudukları içinde anatomiyi öğreniyorlar. önceden aynı anda 10 kişiye bakarken zorlanırken programdan sonra 50 kişi bile idare edilebiliyor. ben teşk ediyorum. işinize yaradığına sevindim.

res,mler göçmüş .bench_O

evet arkadaşım resimler görünmüyo ve imagehack deki resimlerin boyutları da çok küçük bi zahmet ilgilenirsen çok tşekkür ederim gerçekten güzel bi paylaşım

Back
Yukarı