Spor salonu arıyorum (İSTANBUL)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SteyLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar

İstanbulda spor salonu arıyorum, daha önceden colesium spor salonuna gittim bu ay bitecek, başka bir salona gitmeye karar verdim.

Sarıyer, Levent, Maslak, Beşiktaş, Şişli tarafları tercihim

Yüzme havuzu öncelikli

Fitness ve havuzu kullanırım genellikle

Önerebileceğiniz uygun bir salon varsa lütfen yardımcı olunuz, salonda çalışan veya salonu kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

bende spor salonu arıyordum.Forumda gezinirken sporcard diye bir site buldum.salonları detaylı olarak inceleyip üyelik yapmadan istediğin salondan giriş satın alarak kullanabiliyorsun.En güzel yanıda kontratlara bağlanmıyorsun.günlük giriş seçenekleri bile var bir göz atın derim. SporCard

Merhabalar

İstanbulda spor salonu arıyorum, daha önceden colesium spor salonuna gittim bu ay bitecek, başka bir salona gitmeye karar verdim.

Sarıyer, Levent, Maslak, Beşiktaş, Şişli tarafları tercihim

Yüzme havuzu öncelikli

Fitness ve havuzu kullanırım genellikle

Önerebileceğiniz uygun bir salon varsa lütfen yardımcı olunuz, salonda çalışan veya salonu kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

-Maslak OceanClub'a gelebilirsin Ozan ismim; 05323302200 dan ulaşabilirsin bana

Spor salonu arayan arkadaşlar ben yardımcı olayım sizlere . Ben Sporcard.com üzerinden satın aldım şuan gittiğim salonu bana da arkadaşım önerdi
Kredi kartına taksit, günlük ya da aylık üyelik seçenekleri gibi avantajları mevcut.

Back
Yukarı