Spor Salonu Mu? /// Evde Antrenman Mı?

Öncelikle merhabalar,

Bugün yolda yürürken XFit spor salonunu da olan kampanyayı gördüm 1 yıl 300₺ yazıyordu. Sizce gitmeli miyim yoksa evde mi kas yapmalıyım? Eve de ekipman alınca aynı fiyata geliyor

Son düzenleme:
Senin kararın.Evde 5 ay falan kadar antreman yaptım zamanında insanlardan farklı görünüyordum ama ağırlıklar yeterli gelmiyordu.Bir de şu olay var abi giriyorsun salona ona buna takılıyorsun konuşuyorsun motive oluyorsun evde motivasyon bitebiliyor her ne kadar beyinimizle oyun oynasakta bir zamandan sonra tükeniyor ama salonda insanları gördükçe benim de yapasım geliyor salona gitmeni öneririm ben.

Xfit hangi şubesi? Ankarada mı ve eğer öyleyse hangi şubesi?

Evde antrenman ve odaklanma zordur. Salon bambaşka bir yer. Daha hızlı ve iyi gelişirsin. Çeşit çok, ağırlık çok, mekân geniş, motivasyon daha yüksek vb.

Xfit hangi şubesi? Ankarada mı ve eğer öyleyse hangi şubesi?

Evde antrenman ve odaklanma zordur. Salon bambaşka bir yer. Daha hızlı ve iyi gelişirsin. Çeşit çok, ağırlık çok, mekân geniş, motivasyon daha yüksek vb.

Bingöl de hocam biraz küçük bir yer aylık 25₺ ye denk geliyor aklımdaki soru sıra bekleme olur mu?

Yeterli bir alan varsa ev birçok açıdan avantajlı bence. Sıra bekleme, gürültü, temizlik sıkıntısı, haftalık idman sınırlaması gibi sorunlar evde yoktur.
Bununla birlikte senelik 300 tl inanılmaz uygun bir rakam. Evde adam akıllı alet ve ağırlık alayım desen 3000'e zor çıkar. Bu açıdan salon fiyatı efsaneymiş cidden.

Back
Yukarı