Spor Salonu/Yüzme Fitness Antreman Beslenme soruları

Öncelikle sorularım karışık olduğu için bu bölüme açmak istedim.Uygun değilse mo arkadaşlarım taşırlar :)

Öncelikle Merhaba.Ben 17 yaşında bir kardeşinizim.Size danışmak istediğim bazı konular var bunları tek tek şıklarla soracağım.

a)Ben kaslarımı belirginleştirmek ve 5-6 kilo vermek için spor salonuna mı yoksa yüzmeye mi gitmeliyim?

b)Salonda benim için en en önemli hangi aletler bulunmalı(Salon seçimi)

c)Beslenmem protein ağırlıklı olucak ve antremandan 2 saat önce kompleks karonhidrat öğünü antremandan sonra basit şeker ve protein alıcam (Doğru?)

d)Antreman saati önemli mi kaç saat haftada hangi sıklıkla olmalı ?

e)Antrenör'e ihtiyacım var mı ?

Yaş:17 Boy:182cm Kilo:75.2 Göbek:91 Göğüs:94 Pazı:33 Baldır:51

Şimdiden teşekkürler

Buda eski diyet programın bunu ygulasam sorun yaşarmıyım ?
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=27177

bench_O

- yüzmeyle - spor salonunu bir arada götürürsen daha iyi olur. Ben öyle yapıyorum

- başlangıçta bütün aletlere ihtiyaç duymazsın fakat ileride hemen hepsi lazım olacak hangi salon daha kapsamlıysa ona gitmende fayda var.

- beslenme konusunda kendimi kasmam zaten fazlam yok. Çok yiyerek 2 ayda 4-5 kilo aldım. Bu nedenle bu soruya yorum yapmayacağım zira sen kilo verme peşindesin

- malum yaz geldi havalar sıcak ne kadarda spor salonunda olsakta akşam yapmanı öneririm. Şahsen 6'da başlarım 7 gibi bitiririm. haftada 3 gün uygundur. Kendimden örnek verim: salı-perşembe-cumartesi

- çalışırken salonda hoca bulunması yararlı olacaktır.

Son düzenleme:
Back
Yukarı