Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar evimde mekik aletim bisikletim dumbellerim felan var.Çok azimliyim kordinasyon ve odaklanma sorunum yok çok rahat çalışabilirim hiçbirşey beni engelleyemez.sizce spor salonuna gitmelimiyim yoksa evde de böyle yapabilirimiyim?
ÖNEMLİ NOT:ENGELLEYEN BİRŞEY YOK.
böyle bir imkanın varsa evde çalışabilirsin durumun nasıl bilmiyorum ama biraz bilgi sahibi ol hareketleri düzgün yapmayı beslenmeyi öğren yoksa yarardan çok zarar görürsün.
kilo verdim 1.78 boy 66 kilo yağım öyle yok beni engellemez yani rahatça başalayabilirim[DOUBLEPOST=1403466470][/DOUBLEPOST]Beslenmeyi de biliyorum programim var ayni sekilde dier seylerinde programi var engelim yok spor salonu sartmi
Salon imkanın varsa tabikide salona gitsen iyi olucaktır Ev için ilk başlar tabi dumbell bisiklet vs yeterli olur sonra yetersiz gelicektir.Madem imkanınız var salonda daha cok alet daha iyi imkanlar varken salon derim.ama dersen ki ben ağırlık sehpası,uzun bar ve ağırlıklar alıcam evde uygundur tabiki rahat ve iyidir bende kilo verirken evde çalışmıştım
işte o yüzden diyorum ev güzeldir hoştur ama malzeme gerekli ve yardımcı yok vs bence ilk aylardan sonra,imkanın varsa madem salona git bence benim düşüncem
Temel için iyi olur tabi sonra salona başlarsın direk.Gelişimi bilemem beslenmede işin içine giriyo,zaten biliyorum diyorsun mutlaka olucaktır ilerleme