Spor sonrası Protein tozsuz shake tarifi tavsiye edebilecekler içeri

rashaj

Üye
Forumda baktım baya araştırdım kafam çorba oldu en son yulaf lor tarcın kahve derken :D Spor sonrası içilebilecek shake tavsiyeleriniz nelerdir.

forumdaki lor shakei hazırlandıkdan hemen sonramı içilmeli ? hazırlayıp salona götürsem soğutucu dolaba koysam spordan sonra çalkalayıp içsem bi şey fark edermi?
edit: hangi lor shake birinde nescafe birinde yulaf var link bırakırsan iyi olur

forumdaki lor shakei hazırlandıkdan hemen sonramı içilmeli ? hazırlayıp salona götürsem soğutucu dolaba koysam spordan sonra çalkalayıp içsem bi şey fark edermi?
edit: hangi lor shake birinde nescafe birinde yulaf var link bırakırsan iyi olur
2 side olur ağzının tadına göre istediğini yap. shaker e koyup götür dicem ama birşey olurmu bilmem. Olmaz gibi ama deneyenler cevap verirse daha sağlıklı olur.

lütfen biri bilimsel bi şekılde açılklasın banada bu sorunun cevabı lazım evde lor shake hazırlasam antremana gotursem orda bozulurmu ozel saklayıcı içeçek kabına koycam normal şişeye deıl

ben bir kac defa lor shake denemistim. malzemelerini soguk koyun,hatta icine bir kac tane buz atin ve rondodan oyle gecirin. pet siseye koyun,bozulmaz ;)

not: muz eklemeyi unutmayin,icilmiyor yoksa :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tupeperware özel. Saklama kaplarina koycagim fitnes daki dolaba koycam hem evde buzda koyarim 25gr protein hazirlarim anntremandan sonra25 gr yeter demi boy160 kilo40 yas15

200 ml süt, lor peynir, badem, yumurta akı, 1 adet muz bazen bir çay kaşığı bal/bir çay kaşığı zeytinyağıı blenderden geçirip spordan sonra hemen içiyorum.

Back
Yukarı