Spora başlar başlamaz başım ağrıyor.Yardım.

Joker#

Üye
Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce Triceps çalışırken epey zorladım kendimi ve birden boynumdaki damarlar sanki üst üste geçmiş gibi bişey oldu daha çözemedim ne olduğunu ama günden beri ne zaman spora gitsem başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor nolduğunu veya ne yapacağımı hiç bilmiyorum sporu bırakmak istemiyorum ama verdiği acı öyle fazla ki dayanamıyorum.Ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(

Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce Triceps çalışırken epey zorladım kendimi ve birden boynumdaki damarlar sanki üst üste geçmiş gibi bişey oldu daha çözemedim ne olduğunu ama günden beri ne zaman spora gitsem başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor nolduğunu veya ne yapacağımı hiç bilmiyorum sporu bırakmak istemiyorum ama verdiği acı öyle fazla ki dayanamıyorum.Ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(

bana da aynısı dışarıda koşarken birden tempoyu arttırmaya başladığım zaman oluyor. tam emin olmamakla beraber sinüzit sorunuyla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum... Yüksek tansiyon sorunu böyle birşey yapabilir ama benim tansiyonum sporcu tansiyonu yani çok düşük o yüzden sinüslerle alakalı olabilir bu durum.

triceps çalışmasının başağrısı yapması normalde görünen bir olay değildir
bir hastanede uzman doktora danışmanızı ve gerekli tahlillerinizi yapmanızı öneririm

nefes alıp vermenizi iyi kontrol ettiğinize emin misiniz ?

Ayrıca iyi ısınmanız gerekiyor.Yinede devam ediyorsa çaresi doktor

Vücut aldığı sudan fazlasını atınca baş ağrısı yaptığını duymuştum tvde.
Nefes kontrolü ve bol su iç yine olursa hastaneye git.
Supplement kullanıyomusun ?

Aynı olayı bende yaşadım, triceps çalışırken aşırı ağır olmadığı halde zorlandım. o sırada nefes kontrolünü sağlayamadım ve kendimi istemsiz sıktım. Sanırım o an basınç arttı ve tansiyon yükseldi. Muhtemelen biryerler hasar görmüş oluyor bu sırada. çünkü ben 1 hafta başka hareketlerde 2. setin sonlarına doğru yine başağrısı yaşamaya başladım. şimdi korkudan o kadar zorlayamıyorum ama biraz ara ver ve çalışırken limitlerine çıkma. en güzelide tansiyonunu sabah akşam ölçmen ve bir hekime görünmendir.

Back
Yukarı