• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Spora baslamalimiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qlaw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qlaw

Üye
Arkadaşlar bu vücut tipi nedir boy 1.84 kilo 84 ama vücudum çok yağlı galiba ,spor salonuna yazılma arefesindeyim ha birde göğüsler de jineoomasti varmı ona göre spora başlamam mantıksız olur biraz uzun oldu ama benim için çok önemli yorumlariniz simdiden teşekkürler yaş 18 bu arada
IMAG1544_1.jpg
IMAG1544_1.jpg
IMAG1543_1.jpg

Eklentiler

• IMAG1542_1.jpg
    IMAG1542_1.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 410
spora başlamak için bir sorun değil bu yağlanmaya benziyor tahminimce ve sporla birlikte istediğin şekle girecektir..

Abi ben 16 yaşındayım o göğüsleden beldede var ergenlik cevizi (geçici jinekomatsi ) deniliyor sanırım yaş ilerledikçe geçiyormuş spora başla yağları yakarsın 1-2 seneye de o şişlik geçer tahminen . Saygılar

Endomorf vücut tipin var ağırlık idmanları yap sonra 15 dk kardiyo eklersin
Peki kardesim biraz klişe olcak fakat düzenli beslenme ve spor ile kaç ayda bu yağları eritebilirim[DOUBLEPOST=1450527793][/DOUBLEPOST]
Abi ben 16 yaşındayım o göğüsleden beldede var ergenlik cevizi (geçici jinekomatsi ) deniliyor sanırım yaş ilerledikçe geçiyormuş spora başla yağları yakarsın 1-2 seneye de o şişlik geçer tahminen . Saygılar
Kardeşim 18 yaşındayım ve nispeten ergenlik geçti sayılır geçme garantisi yok gecerse senin dediğin gibi ama geçmezse ne olacak

Jinekomastinin asil sebebi vucutta yuksek oransa bulunan ostrojen.. Hormon dengesizligi oluyor. Bence spora baslayip testesteron oranini yukseltmelisin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana jinekomasti gibi geldi belki 1-2 sene içinde düzelebilir ergenliğin henüz bitti denemez çünkü. çalışmaya da en kısa zamanda başla derim daha kötü olma gibi bir durum olmaz. önce yağ yakımıyla başla , şu an skinny fat denen yapıya sahipsin bu yüzden işin zor olacak. 2-3 aylık diyetten sonra hipertrofi için yani kas büyütmek için fazladan yemeye başlarsın.

bana jinekomasti gibi geldi belki 1-2 sene içinde düzelebilir ergenliğin henüz bitti denemez çünkü. çalışmaya da en kısa zamanda başla derim daha kötü olma gibi bir durum olmaz. önce yağ yakımıyla başla , şu an skinny fat denen yapıya sahipsin bu yüzden işin zor olacak. 2-3 aylık diyetten sonra hipertrofi için yani kas büyütmek için fazladan yemeye başlarsın.
Kafam karisti hocam bu jinekomasti forumlarinda falan bakiyorum iste kas yaptim gogus dahada kotu hale geldi falan filan gibi laflar var benim korkum o ama yag oranimi dusurdukce gogusum daha iyi bir hal alacaksa spora baslicam fakat tedirginligim daha kotu olacagi yonunde

başlamaman hata , yapıcağın bölgesel haraketleri youtubede izlemeden gelme .
Salonda hoca haraketi gösterse bile onun tersini yapan gördüm .
Squat yapıyo adam bacaklarını daği açmadan az dizleri kırıp bida kalkıyo orda tutamadım kendimi :D

başlamaman hata , yapıcağın bölgesel haraketleri youtubede izlemeden gelme .
Salonda hoca haraketi gösterse bile onun tersini yapan gördüm .
Squat yapıyo adam bacaklarını daği açmadan az dizleri kırıp bida kalkıyo orda tutamadım kendimi :D
Hocam benim durumuma yorumunuz nedir :)

Back
Yukarı