Spora tam anlamıyla acemiyim ve kısmetse ekimde başlıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zkula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

estetik ve atletik vücut için

• Fitness

Votes: 1 100,0%
  • Kick boks

Votes: 0 0,0%
  • Yada başka spor dalı

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1

Zkula

Üye
Herkese selamlar, 30 yaşın da 1.80 boyunda 90kg biriyim. Normalde Atletik yapılıyım fakat son yıllarda çalışma hayatından ötürü maddi manevi ve fiziki kendime hiç bakamadım kendimi ihmal ettim. Kısmetse ekimde spora başlamaya gayet niyetliyim. Ama çok kararsız birisiyim aynı zamanda. Iki seçenek var önümde ve karar veremiyorum. Gideceğim salonda Fitness ve kick boks mevcut. Iki spor branşıda gayet güzel ve faydalı.
Kick boksa gidersem teknik ve atletik gelişim açısından faydalı olacağını düşünüyorum ama istediğim estetik vücut olur mu ondan emin değilim?
Fitness a gideyim diyorum fakat internette öyle bilgi kirliliği var ki fitness hakkında insanın kafası karmakarışık oluyor. Doğru bilinen yalnışlardan tutunda salonda ki alakasız hocalara kadar.
Yani açıkcası bir akıl hocasına ve tecrübeli birilerinin samimi yol göstermesine ihtiyacım var.
Istanbul/kocamustafapaşa ikamet ediyorum. Fikir vermek nasihat etmek isteyen olursa inanın çok sevinirim arkadaşlar..

fitnessa gidin , bu adam eski dünya boks şampiyonu 25 maç 25 galibiyet 10 yıldır yenilmeyen wladimir klitckhoyu yendi her boks yapan her kick boks yapan iyi vücuda sahip olmaz daha bu adam gibi bir sürü göbekli dünya şampiyonları var rey mercer,roy nelson gibi o yüzden fitness tavsiye ederim adamın ismide tyson fury araştırabilirsiniz

Eklentiler

• tyson fury.jpg
    tyson fury.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 405
aynen tyson furry klitckhoyu yendikten sonda göbeğini göstererek böyle bir adama yenildin sen diyede makara yapmıştı hatta.. Tavsiye için teşekkürler.

Back
Yukarı