Spora tekrar başlayacağım Kas hafızasının etkisini görebilirmiyim ?

Merhaba Arkadaşlar , Yaklaşık 1 yıl önce Fitness'i bırakmıştım. 1 yıllık spor geçmişim var. 1 Yılda 20 kg alarak zayıflık derdinden kurtulmuştum. Tabii amacıma ulaştığım için artık spor yapasım gelmedi ve bende bıraktım. Tam eski halime dönmesemde bayağı zayıfladım. 1 Yıl ardından Vücudumu fit bir hale getirmek amacı ile tekrar başlayacağım. Bu sporu yaparken kas hafızası hakkında bir takım bilgiler duymuştum. Şimdi ben sıfırdan mı başlayacağım. 1 Yılda ulaştığım forma kısa sürede dönmem gibi bir durum var mı ?

kas hafızası denen şey var. yani birebir aynı şekilde ne kadar olur bilinmez ama daha kısa sürede baya bir ilerme olur.

kas hafızası denen şey var. yani birebir aynı şekilde ne kadar olur bilinmez ama daha kısa sürede baya bir ilerme olur.
Şimdi ben yeni başlayanların yaptığı programlarımı yapmalıyım yoksa kendi en son bıraktığım programı mı ?[DOUBLEPOST=1551012141][/DOUBLEPOST]
save lediğin yerden devam ediyorsun hocam.
Samimi yorum için sağol :) Yukarıda bir soru sordum arkadaşa. Aynı şekilde sana da soruyorum. Bu konu hakkında bildiklerin varsa paylaşırsan minnettar kalırım

Şimdi ben yeni başlayanların yaptığı programlarımı yapmalıyım yoksa kendi en son bıraktığım programı mı ?[DOUBLEPOST=1551012141][/DOUBLEPOST]
Samimi yorum için sağol :) Yukarıda bir soru sordum arkadaşa. Aynı şekilde sana da soruyorum. Bu konu hakkında bildiklerin varsa paylaşırsan minnettar kalırım
adaptasyon hareketlerinin yap yani 1 ay kadar yeni başlayanların hareketlerini yapman yeterlidir.

adaptasyon hareketlerinin yap yani 1 ay kadar yeni başlayanların hareketlerini yapman yeterlidir.
2 haftadır adaptasyon yapıyorum. Vücudum nerdeyse eski kaldırdığım ağırlıkları kaldırıyor. 2 hafta daha acemi programlarını yapmak zorundamıyım ? kendimi eski programım için hazır hissediyorum

2 haftadır adaptasyon yapıyorum. Vücudum nerdeyse eski kaldırdığım ağırlıkları kaldırıyor. 2 hafta daha acemi programlarını yapmak zorundamıyım ? kendimi eski programım için hazır hissediyorum
aslında haklısın. başlayabilirsin aslında. ben hiç spor yapmayan biriyle kıyasladım. kusura bakma. yani başlayabilirsin bir sıkıntı olmaz. hazırsan başla :)

Back
Yukarı