Guy Fawkes
Üye
Öncelikle merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bu kış spora yazılmayı düşünüyorum ancak bazı kafama takılanlar var. Öncelikle boyum 1.65 civarında ve 40 kg gibi oldukça rahatsız edici bir kilodayım - lise ikideyim bu sene. Yani ilk amacım kilo alabilmek; zaten başlarsam hocamdan beslenme programı isteyeceğim. Boyum da kısa olduğu için biraz tedirgin oluyorum acaba etkiler mi diye. Boy biraz da genetiğe bağlı olduğu yine de için çok sorun etmiyorum, onu tehlikeye atacak kadar ağır çalışmam.
Bu kiloda başlamamın bana bir faydası ya da zararı olur mu? Yani gerçekten çok çok az. Fazla hareketli olduğumdan yakıyorum ya da metabolizmam hızlı, bilemeyeceğim. Daha önce gittiğim doktorlar vücut yapımın böyle olduğunu söylediler. Spor+ beslenme+ uyku üçlüsüyle kilosu ideal, yerinde bir vücut yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar
Bu kiloda başlamamın bana bir faydası ya da zararı olur mu? Yani gerçekten çok çok az. Fazla hareketli olduğumdan yakıyorum ya da metabolizmam hızlı, bilemeyeceğim. Daha önce gittiğim doktorlar vücut yapımın böyle olduğunu söylediler. Spor+ beslenme+ uyku üçlüsüyle kilosu ideal, yerinde bir vücut yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar